Gość: Kestal praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: balik7 praktykant |
Prawda jest taka, że jeśli mamy duże dochody, to bez problemu otrzymamy kredyt. Jeśli jednak nasze wynagrodzenie jest na granicy zdolności kredytowej, to może być z tym kiepsko. Bardzo przydatna jest porównywarka kredytów hipotecznych. Dzięki niej możemy zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy, ponieważ możemy wybrać najlepszą ofertę z możliwych. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Tahon praktykant |
|
| |
Gość: majka77 praktykant |
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na ten temat. Ci, którzy mają dobrą historię kredytową z powodzeniem uzyskają kredyt. Tutaj http://www.kredyt-mieszkaniowy.info/ranking-k redytow/ jest bardzo pomocy ranking kredytów hipotecznych. Warto sobie tam zerknąć. |
| |
offline Heniu543 kierownik
|
Zależy w jaki banku, jakie sie ma dochody itd. Ogólnie wiadomo, że banki wymagania mają. Tutaj http://www.totalmoney.pl/pozyczki_hipoteczne, porownanie,0,220000,25,300000,pln,rowne,0,0,0,0,0#wyniki możecie sobie poczytać o kredytach, zrobić symulacje itd. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: stacey praktykant |
ŚWIADECTWO W JAKI SPOSÓB MAM MOJE XMAS OD PRAWDZIWEJ FIRMY
Xmas |
| |
offline dzentelmen doświadczony
|
Wszystko zależy od dochodów. Dobrze jest wybrać bank, który dobrze sprawdzi Twoją zdolność kredytową. Z własnego doświadczenia polecam Raiffeisen Polbank - uzyskać kredyt hipoteczny nie jest trudno, ale bardzo rzetelnie sprawdzają zdolność kredytową. A ich umowy wcale nie są drogie, wychodzą taniej niż wiele innych ofert na rynku. |
| |
Gość: xsaU praktykant |
to zależy od wielu czynników, od zarobków, od umowy, od tego jakie mieszkanie, za jaką kwote chcesz kupić. To jest w sumie kwestia indywidualna. Ja kupowałam od tego developera https://www.kova.pl/ na szczęście mieliśmy spory wkład własny i jakoś się wszystko pomyślnie poukładało. Cieszę się, bo jednak to mieszkanie jest świetne, bardzo nam zależało na jego zakupie |
| |
offline kavakawa praktykant
|
Zanim udasz się do banku po kredyt, to najlepiej sprawdź najpierw ranking kredytów hipotecznych kredyt-na-nieruchomosc.pl :) Mi dzięki temu udało się wybrać najlepszą ofertę i nie chodziłam już do innych placówek, bo wiedziałam, gdzie jest najkorzystniej! |
| |
Gość: imogenels18 praktykant |
|
|
Czy łatwo uzyskać kredyt na mieszkanie?
«
Powrót do artykułu: Czy łatwo uzyskać kredyt na... | «
Powrót do grupy: Prawo
Ostatnio na forum
- Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 roku Liczba postów: 328 Grupa: Prawo
- Jakie kary mogą grozić za zamieszkanie w domu bez... Liczba postów: 2 Grupa: Prawo
- Recykling w Polsce a regulacje prawne Liczba postów: 38 Grupa: Prawo Bardzo ciekawy i merytoryczny artykuł. Ja również uważam, że warto w obecnych czasach zainteresować się tematem recyklingu. Sam od niedawna współpracuję z firmą...
- Rozporządzenie z dnia 6 lutego 2003 roku. Liczba postów: 43 Grupa: Prawo
- Jak obniżyć ratę kredytu we frankach? Liczba postów: 7 Grupa: Prawo Nie mam pojęcia, czy jest jakakolwiek możliwość na obniżenie raty kredytu. Całe szczęście udało mi się uniknąć większych zobowiązań bankowych. Mam znajomych ze....