Gość: iza30 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kaja praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Michał n praktykant |
|
| |
offline guarana majster
|
|
| |
offline Drake90 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
Mieszkanie dla młodych jest dobrym programem, niemniej jest
to jedynie drobna dopłata do zakupu mieszkania. Musimy
mieć jednak fundusze własne, które są często o wiele
większe niż ta pomoc. W tym celu konieczny jest kredyt
hipoteczny. Proponuję wejść na tę stronę : http://www.banki.pl/kredyty_hipoteczne -
znajduje się tam dobre zestawienie kredytów oferowanych
przez poszczególne banki. |
Ten post był edytowany przez januszkk dnia: 12 maja 2014, 14:30 | |
| |
offline perrin22 majster
|
Warto sprawdzić wszystkie oferty. Takie strony na pewno się przydają. Poradzić możemy się jaki bank wybrać jeszcze na specjalistycznym forum - http://www.comperia.pl/forum Teraz często kredyt to jedyne rozwiązanie na zakup domu. Każdy bank ma inne oferty, więc dobrze jest każdą sobie przejrzeć. |
Ten post był edytowany przez perrin22 dnia: 19 maja 2014, 12:57 | |
| |
Gość: Havers praktykant |
|
| |
Gość: Havers praktykant |
|
| |
offline taddi majster
|
To zależy. Ja generalnie miałem kłopoty przez negatywny wpis w BIK. Samemu nic nie mogłem zdziałać więc sprawę powierzyłem Agencji Usług Finansowych z Warszawy. Oni mi pomogli ten wpis usunąć, a potem pomogli w uzyskaniu kredytu. Bez takiej pomocy pewnie żaden bank nie chciałbym ze mną rozmawiać. |
|
Czy łatwo uzyskać kredyt na mieszkanie?
«
Powrót do artykułu: Czy łatwo uzyskać kredyt na... | «
Powrót do grupy: Prawo
Ostatnio na forum
- Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 roku Liczba postów: 312 Grupa: Prawo
- Jakie kary mogą grozić za zamieszkanie w domu bez... Liczba postów: 2 Grupa: Prawo
- Recykling w Polsce a regulacje prawne Liczba postów: 38 Grupa: Prawo Bardzo ciekawy i merytoryczny artykuł. Ja również uważam, że warto w obecnych czasach zainteresować się tematem recyklingu. Sam od niedawna współpracuję z firmą...
- Rozporządzenie z dnia 6 lutego 2003 roku. Liczba postów: 43 Grupa: Prawo
- Jak obniżyć ratę kredytu we frankach? Liczba postów: 7 Grupa: Prawo Nie mam pojęcia, czy jest jakakolwiek możliwość na obniżenie raty kredytu. Całe szczęście udało mi się uniknąć większych zobowiązań bankowych. Mam znajomych ze....