Gość: kuba35 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Czapski praktykant
|
To dobrze ci polecili, bo to najwyższa klasa materacy. Są dość drogie, nie wiem jakie chcesz wymiary, ale gdy ja kupowałem (na początku roku) to najtańsze termoelastyczne (specjalność firmy) były na comfortbe.pl kupiłem w sklepie stacjonarnym w markach, bo nie miałem zaufania do sklepu internetowego, ale do dziś służy dobrze i wygląda wciąż jak nowy więc mogę ci polecić z czystym sumieniem. |
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
No pewnie, że są dostępne. Na przykład firma Hilding ma w swojej ofercie bardzo dobre materace sprężynowe: http://www.klinikasnu.pl/9_hilding . Sam posiadam taki w sypialni i jestem zadowolony. Bardzo wygodny ;) Znajomi posiadają materac kokosowy i są niezbyt z niego zadowoleni - ponoć zbyt twardy. |
| |
offline rgnthm majster
|
Są dostępne. z tym że jest ich kilka rodzajów. Najwygodniejsze są materace kieszonkowe gdyż w tej konstrukcji każda sprężyna jest umieszczona w osobnej kieszonce i każda pracuje niezależnie. |
|
Czy materace sprężynowe są jeszcze dostępne?
«
Powrót do artykułu: Czy materace sprężynowe są jeszcze... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza muszę się pochwalić, bo mam ten odkurzacz Air Essence Bise Pro i po prostu go uwielbiam! poza tym, że jest bezprzewodowy i ma dużą moc ssania, to ma też podświe...
- Nowoczesna toaleta Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Podwieszana miska WC to synonim nowoczesności i funkcjonalności w aranżacji łazienki. Jej główną zaletą jest łatwość w utrzymaniu czystości oraz estetyczny wygl...
- Łazienka - jak urządzić ją z głową? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Szukasz inspiracji do łazienki? W Świecie Łazienek znajdziesz dodatki, które mogą zdziałać cuda i nadać wnętrzu charakteru. Warto poświęcić chwilę na wybór taki...
- Pies w domu - pamiętajmy o tym przed projektowanie... Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza Pamiętajcie, że jak macie zwierzaki to będą rysować powierzchnie pazurkami. Ja np lubię zostawiać resztki płyty MPB po innych realizacjach i wzmacniać niektóre....
- Jakie dodatki wnętrzarskie uprzyjemnią nam pobyt w... Liczba postów: 23 Grupa: Wnętrza An online game called Skribbl IO requires users to sketch a given word while others attempt to guess it. Pressure builds up over time.