Czy maty są dobrym rozwiązaniem?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

6 września 2010, 10:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Co sądzicie o matach antypoślizgowych do wanny? Chciałam kupić coś takiego ale jak patrzę na ten materiał to mam wątpliwości. Niby guma ale boję się że jednak można się na tym ładniej poślizgnąć niż bez tej maty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 września 2010, 10:11

Nie powiedziałabym aby można było się na nich bardziej poślizgnąć niż w normalnej wannie. Posiadam taką matę i nigdy nie miałam zachwiania równowagi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2010, 14:07

Jak sama nazwa wskazuje: Antypoślizgowa,wiec nie ma sie czego obawiać. Kiedyś również zastanawiałem się nad tym z czego są zrobione i ta guma ma specjalne zabezpieczenia,wiec naprawdę jest bezpieczna.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2010, 20:35

No ewentualnie mozna sobie polozyc w lazience dywaniki. Bardzo ladnie wygladaja no i oczywiscie pod spodem maja antyposligowy lateks. W sumie po kapieli bardzo milo jest wejsc sobie stopa na taki maerial niz na jakas gume.

--
Kolektory słoneczne

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2010, 15:53

Ja zakupiłem mojej mamie taką matę antypoślizgową i się sprawdza. Jest praktyczna i estetyczna, więc moja ocena jest bez zarzutu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2010, 17:06

Wg mnie to bardzo dobry pomysł,takie maty zapobiegają poślizgowi co często kończy się tragicznie. Tak samo dobrze sprawdzają się w garażu lub wycieraczce przed wejściem do domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2010, 13:06

takie maty są zaopatrzone w coś w rodzaju przyssawek, przez co nie ma takiej możliwości, żeby się przesunęły! Niekiedy te przyssawki są bardzo duże, a niekiedy mata wygląda jak zwykła gumowa podkładka. Jedne i drugie są dobre. Nie masz się co obawiać o poślizg. Wydatek nie jest zbyt duży, więc spróbuj.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 194

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >