offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline london inżynier
|
Moim zdaniem nie ma się co śpieszyć, bo nawet jeśli będą drożeć to nie nastąpi to gwałtownie. Jeśli jednak chcesz kupić coś, co będzie zyskiwać na wartości, to przede wszystkim dobrze przemyśl dzielnicę, w jakiej kupujesz. Na przykład w Gdyni taką dzielnicą jest i będzie jeszcze długo Chylonia. Tutaj masz stronę, na której możesz sobie o niej poczytać: http://chylonia.trojmiasto.pl/. Ceny też są na razie raczej niskie, ale ciągle rosną i raczej rosnąć nie przestaną. Wszytko to przez różne inwestycje, które są tam prowadzone i nowe budowy, jakie tam powstają. |
| |
offline Amelka00 majster
|
Przeglądam oferty mieszkań od dłuższego czasu i
zauważyłam,że ostatnio są raczej stabilne. |
Ten post był edytowany przez Amelka00 dnia: 18 listopada 2014, 12:38 | |
| |
offline dominikgala9 inżynier
|
Chyba jednak na dzień dzisiejszy mogą trochę podrożeć, bo rządowe programy zawsze oznaczają większe ceny, deweloperzy są pod tym względem przewidywalni. Mieszkania na sprzedaż w Poznaniu, zgodnie z tą wyszukiwarką https://tabelaofert.pl/mieszkania-na-sprzedaz /poznanjeszcze stoją w miejscu, ale mogą niebawem zacząć drożeć, tak mi się wydaje. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sonjaswics praktykant |
|
| |
offline Hexar.nieruchomosci_pl doświadczony
|
Nieruchomość zawsze będzie wartością, niezależnie od
tego czy chodzi o dom czy mieszkanie, trudno jest
jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie czy mieszkania będą
drożej, w dobrej lokalizacji zawsze będą trzymać dosyć
wysoką cenę w zależności też od danego miasta. |
| |
Gość: Jurek34 praktykant |
Szczerze mówiąc - ciężko stwierdzić, czy rynek bedzie
droższy. To wszystko zależy od miejsca, w którym
szukasz. |
| |
Gość: tytka praktykant |
To prawda mieszkanie czy dom to mają zawsze swoją wartość rynkową. Mój kumpel ma zamiar się budować i pokazał mi projekt sen dom. Cudowny nie duży domek z drewna. Szybki do postawienia. Z tego co później wyczytałem są dwa rodzaje takich domów całoroczne i sezonowe. Mam duże mieszkanie blisko miejsca pracy, więc na razie nie myślę o budowie domu. Ale taki sezonowy domek to bym chciał mieć postawiony gdzieś nad jeziorem. Jestem zapalonym wędkarzem i taki domek bardzo by mi pasował. |
| |
offline adamfraczek1 praktykant
|
Jak na moje widoki, gdzie zabieram się do budowy, to wszyscy krzyczą, żeby już teraz, bo przez zmiany w prawie budowlanym i przez te projekty budowlane rządu ceny mają skoczyć bardzo materiałów budowlano-wykonczeniowych, więc to się na pewno na cenach odbije. Poza tym jest boom budowlany obecnie, wiec tez bedzie manupilacja cenami ogromna, widze jak to wyglada teraz w warszawie czy lublinie, zaczyna sie istne szaleństwo. |
|
Czy mieszkania będą teraz drożeć ?
«
Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości
Ostatnio na forum
- Mieszkania pod klucz Liczba postów: 30 Grupa: Rynek pierw... Jeżeli szukacie ciekawych mieszkań wykończonych pod klucz, to warto zerknąć na Hexar.Nieruchomości.pl w razie pytań służymy swoją pomocą :)
- Mieszkanie w bloku Liczba postów: 131 Grupa: Rynek pierw...
- Biuro nieruchomości Szczytno Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście takie miejsca są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także dobrze jest wiedzieć na co zwrócić uwagę gdy kupujemy pierwszy dom. Tak naprawdę...
- Zobacz jak sprawdzić nieruchomość przed kupnem ! Liczba postów: 55 Grupa: Rynek pierw... Sprawdzenie mieszkania przed kupnem to podstawa. Musimy sprawdzić stan budynku, jak i samego mieszkania.
- Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 8 Grupa: Rynek pierw... Jedną z kluczowych zalet skupu mieszkań za gotówkę jest brak konieczności przeprowadzania kosztownych remontów przed sprzedażą. Firmy takie jak opisane na https...