Czy mieszkania stanieją?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

20 listopada 2012, 15:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Dokładnie tak, ceny mają na prawdę warte uwagi, co do programu, to będzie gorszy od rodzina na swoim ale jednak zawsze to coś:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2012, 20:34

pewnie że lepsza rodzina na swoim także warto teraz kupić własne 4 kąty:)zwłaszcza gdy Gant ma teraz wyprzedaże

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 listopada 2012, 15:38

Dlaczego gorszy, mówicie mówcie bo trochę w tyle jestem :D

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2012, 15:35

Po prostu dofinansowanie będzie mniejsze niż w przypadku Rodzina na swoim, ale za to więcej rodzin się będzie mogło ubiegać, bo warunki do spełnienia są łatwiejsze, z drugiej jednak strony mniejszy metraż dopuszczalny do udziału w programie:) Co do wyprzedaży mieszkań, to warto obserwowac te bloki, gdzie zostało do sprzedania tylko kilka mieszkań:)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2012, 21:18

dokładnie tak:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2012, 12:54

z takich, co jeszcze zostało kilka mieszkań, więc ich cena spadła, to warszawiakom polecam Kaskadę na Woli, podaję link: http://www.gant.pl/CMS/nowe-mieszkania-warszawa-wola-sokolow ska/opis_inwestycji.html

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2012, 21:30

tylko jeśli chodzi o mieszkania na Woli trzeba się na prawdę spieszyć bo zostało zaledwie kilka mieszkań

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2012, 00:53

Mieszkania nigdy nie będą tak tanie, aby stać było na nie wszystkich. Jasne są sposoby, na zmniejszenie kosztów, np. zatrudnienie negocjatora cen, ale to i tak, nawet po kilkunastoprocentowej obniżce, nie ma się co łudzić, że zakup własnego M to będzie tania sprawa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2012, 17:52

niestety to fakt i niestety przykre, że żyjemy w takim kraju że młodzi ludzi a nawet i starsi nie są w stanie kupić swoich 4 kątów;/, przykre jak ludzie są traktowani, jednak jak już zamierza się kupić mieszkanie to warto skorzystać na promocjach, rabatach itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2013, 19:01

gorszy, mówią że zależy dla kogo, ale nowy program ma być tylko na mieszkania, dla osób do 35 roku życia ,ale plusy też ma

Użytkownik Xymena napisał: Dlaczego gorszy, mówicie mówcie bo trochę w tyle jestem
:D
Użytkownik Xymena napisał: Dlaczego gorszy, mówicie mówcie bo trochę w tyle jestem
:D

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 169

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >