Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Tak można. Jeśli powierzchnia nie jest spękana, myjemy
ją lekko ciepłą wodą z detergentem, czekamy aż wyschnie
i możemy malować, żeby mieć absolutny komfort
malowania.można pomalować umyta ścianę środkiem
gruntującym. Mnie tak powiedzieli malarze którzy robili u
mnie remont, i rzeczywiście, farba w łazience trzyma się
po dziś dzień, mimo ze to było już jakiś czas temu.
Aha, jak nie chcesz tego robić sam to dobrych ludzi
znajdziesz, tak jak ja to zrobiłem na fachowaekipa.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline sp5es inżynier
|
|
| |
offline kerat majster
|
|
|
Czy na starą farbe latexową można położyć nową ?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 346 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 532 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- jakiej firmy brame garażową wybrać? Liczba postów: 254 Grupa: Technologie... Pamiętajcie, że przy wyborze bramy, oprócz odpowiedniego produktu, bardzo ważne jest profesjonalne wykonanie pomiarów i uzgodnień na budowie, profesjonalny mont...
- Minikoparka - jaka? Liczba postów: 37 Grupa: Technologie... Bierz chłopieeeeee, bo zdrowia nie kupisz. Ja dźwigałem płyty chodnikowe (oczywiście myślałem że jestem nieśmiertelny) ale teraz plecki bolą. Koparką wykopiesz,...
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 429 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...