![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Tak można. Jeśli powierzchnia nie jest spękana, myjemy
ją lekko ciepłą wodą z detergentem, czekamy aż wyschnie
i możemy malować, żeby mieć absolutny komfort
malowania.można pomalować umyta ścianę środkiem
gruntującym. Mnie tak powiedzieli malarze którzy robili u
mnie remont, i rzeczywiście, farba w łazience trzyma się
po dziś dzień, mimo ze to było już jakiś czas temu.
Aha, jak nie chcesz tego robić sam to dobrych ludzi
znajdziesz, tak jak ja to zrobiłem na fachowaekipa.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() sp5es inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() kerat majster
![]() |
|
|
Czy na starą farbe latexową można położyć nową ?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Fotowoltaika Liczba postów: 170 Grupa: Technologie... Cześć! Zastanawiam się, jaką moc powinna mieć fotowoltaika wrocław, żeby dobrze pokryć zapotrzebowanie domu jednorodzinnego. Czy ktoś z Was przechodził ten proc...
- Jakiej firmy dyski diamentowe? Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Beton to wymagający materiał, dlatego wybór odpowiednich narzędzi ma ogromne znaczenie. Wiertła diamentowe zapewniają precyzję i długą żywotność, co przekłada s...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 397 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 633 Grupa: Technologie... Podobno Auris oferuje szybkie i rzetelne usługi budowlane. Znajomy wspominał, że jego kuzyn korzystał z ich pomocy przy budowie domu. Mówił, że był zadowolony z...
- czytniki RFID Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Rozważasz wdrożenie rfid w swojej firmie? To świetna decyzja, szczególnie w branży logistyki i magazynowania, gdzie technologia ta przynosi ogromne korzyści. Fi...