Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Tak można. Jeśli powierzchnia nie jest spękana, myjemy
ją lekko ciepłą wodą z detergentem, czekamy aż wyschnie
i możemy malować, żeby mieć absolutny komfort
malowania.można pomalować umyta ścianę środkiem
gruntującym. Mnie tak powiedzieli malarze którzy robili u
mnie remont, i rzeczywiście, farba w łazience trzyma się
po dziś dzień, mimo ze to było już jakiś czas temu.
Aha, jak nie chcesz tego robić sam to dobrych ludzi
znajdziesz, tak jak ja to zrobiłem na fachowaekipa.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline sp5es inżynier
|
|
| |
offline kerat majster
|
|
|
Czy na starą farbe latexową można położyć nową ?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 363 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 559 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
- Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
- wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...
- Wózki widłowe dla magazynu - Lemarpol opinie Liczba postów: 21 Grupa: Technologie... Wybór odpowiedniego osprzętu do wózków widłowych to klucz do sprawnej pracy. Mipromet ma w ofercie wszystko, co potrzebne – wciągniki, podnośniki, krążki linowe...