offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kuchennie2345 praktykant |
Pewnie się powtórzę, ale też nie wyobrażam sobie kuchni bez okapu. Podczas remontu kuchni nie mogłam z niego skorzystać. Trwało to jakiś tydzień. Miałam dostęp do kuchenki, ale okapu niestety nie. Masakra! Ciągle czułam w domu okropny zapach smażonego jedzenia :/ Nie bardzo chciałam kupować jakiś bardzo drogi model, dlatego wybrałam toflesz z serii ok4 (tak to się chyba nazywa ;)) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kat.kowalska praktykant
![]() |
Zgadzam się z przedmówcą. Bez okapu w aneksie kuchennym ani rusz. Szczególnie, że mam bardzo mało miejsca, a okap to jedyne źródło światła. Nie chciałabym, żeby do salonu przenikały zapachy gotującego się jedzenia, a szczególnie smażonych rzeczy. W moim niewielkim mieszkaniu zainwestowałam w dobry okap https://nortberg.pl/o,204,amadis-white.html. Ogólnie bardzo polecam firmę Nortberg, ponieważ robi naprawdę dobre jakościowo okapy. |
| |
![]() Gość: AlfredNum praktykant |
|
| |
![]() Gość: siatek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Cary36 praktykant |
We suppose that only a expert paragrapher can cunning visionary ease that’s nothing succinct of correct http://essaysuper.biz/2017/09/26/peer-reviewer-refuses-to-re view-after-author/ and brings the paramount results. Adrienne rich claiming an education thesis. Every online attempt novelist in our network has a strong track-record of providing research and expos‚ aid to students. Barn burning abner snops character analysis |
| |
offline ![]() Kacperro praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: dianneav60 praktykant |
|
| |
![]() Gość: ekado24.com praktykant |
|
| |
offline ![]() UchwytyDoTelewizorow praktykant
![]() |
|
|
Czy okap jest niezbędny?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- chlebak na prezent ? Liczba postów: 21 Grupa: Sprzęt AGD... Może kartę podarunkową np do home&you, Leroy Merlin czy coś w tym stylu... Jeśli chcecie podarować coś co będzie pamiątką na długie lata, polecam wziąć pod uwa...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 88 Grupa: Sprzęt AGD... Prawda jest taka, że człowiek przy zakupie zastanawia się jaki eksrpes wybrać i ile ma mieć opcji różnych kaw a potem okazuje się że robimy 3 max 4 rodzaje :) M...
- Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
- jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...