Czy otwarta kuchnia to dobre rozwiązanie?

« Powrót do artykułu: Czy otwarta kuchnia to dobre... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

12 sierpnia 2011, 11:31

Zgadzam sie: good 0 bad

uwielbiam otwarte kuchnie, dla mnie są idealne, bo kocham otwartą przestrzeń, w zamkniętych pomieszczeniach nie czuję się swobodnie... ale niestety jeszcze trochę pomęczyć się w takiej muszę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 października 2011, 09:48

oczywiście, że tak jadalnia moim zdaniem powinna być centralną częscia mieszkania wraz z naszym królestwem czyli otwartą kuchnią ;D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2013, 21:09

Otwarta kuchnia na salon to super pomysł, chociażby ze względu na wygląd. Ale co zrobić z tymi zapachami, które podczas gotowania przedostają się do reszty domu? To niezbyt pożądany efekt

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2013, 12:04

Ja słyszałam, że dobry wentylator załatwi sprawę, ale nie wiem jak to w praktyce naprawdę jest.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2013, 17:37

No ja właśnie słyszałam, że wentylator nic nie daje. Jak przygotowujesz w kuchni coś o intensywnym zapachu to nie ma mocy by zniwelować ten zapach. Masakra :/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2013, 00:02

Takie owarte kuchnie są piękne. Obecnie coraz więcej mieszkań w nowym budownictwie ma właśnie aneksy kuchenne. Moim zdaniem dobrym pomysłem jest oddzielenie salonu od kuchni drzwiami rozsuwanymi. Gdy gotujemy zasuwamy, a gdy nie- mamy otwartą przestrzeń. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2014, 09:41

Użytkownik Gość: Misia napisał: Na prowadnicach- coś na zasadzie drzwi w szafach
wnękowych. Tu możesz sobie coś poczytać o tym:
http://blog.fawre.pl/2013/09/drzwi-przesuwne-do-salonu-i-syp
ialni-pomysly-na-aranzacje/

A jak ma się duży aneks i do tego wyspę to są takie
fajne pochłaniacze, które dużo dają.

ten pomysl z prowadnicami i drzwami przesuwanymi to swietny pomysl. U mnie to sie sprawdzilo. Sam sie za to zabralem i mojej zonie sie podoba. Prowadnice kupilem w http://www.kahi.pl/oferta.php. Nie bylo latwo znalezc cos dobrego bo w wiekszosci sklepow proponuja bubel

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2014, 11:24

u nas w utylizacji kuchennych zapachów pomaga ozonowanie. Zresztą, cały dom w zasadzie raz na jakiś czas jest poddawany takiemu zabiegowi - mamy dziecko-alergika. Tu można więcej poczytać: http://www.destra.com.pl/ozonowanie-pomieszcz en.xhtml

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2014, 11:24

moja siostra ma otwarta kuchnię i równie mi się to podoba. Gdybym miałą większy metraz sama ym sobie taką zrobiła. Rewelacyjnie to wyglada, szczególnie jeśli wnętrze jest nowoczesne. Ja uwielbiam neonowe kolory, tak wiec połączenie bieli z jakimś kolorem wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem. W sklepie Dajar, marka Ambition ma bardzo dużo ciekawych rzeczy do kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2015, 14:04

Ozonowanie co jakiś czas mieszkania sprawa, że jest w nim świeżo - szczególnie przy kuchni otwartej ta metoda się sprawdza- polecam http://alergia-ozonowanie.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 473

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >