Gość: Katie praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Katie praktykant |
WITAM Sprzedam pracę licencjacką, ocenioną na bardzo dobry. Tytuł pracy: "ROLA POŚREDNIKA W OBROCIE NIERUCHOMOŚCIAMI" Praca zawiera liczne wykresy i rysunki, spełnia wszystkiego wymogi pracy licencjackiej, praca z roku 2010, oceniona na bardzo dobry. Praca może posłużyć Tobie jako przykład do napisania własnej pracy. PRACA POSIADA OKOŁO 65 stron. Składa się z części teoretycznej i praktycznej (empirycznej). Dodatkowa informacja: Praca nie została wrzucona do systemu antyplagiatowego co stanowi duża zaletę. Cena 190 zł E-mail : puritanspride@ymail.com |
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Jeżeli chcecie mieć miejsce, gdzie będziecie mogli rozwijać się zawodowo i jednocześnie zwiększać zyski to polecam sprawdzić również oferty pracy od zaraz - Ciechanów tym bardziej że możesz sobie zerknąć do portalu FachPraca, gdzie znajdziecie oferty różnych firm i co najważniejsze zawsze mając aktualny przegląd ofert, które wpadają Wam w oko i rozważacie właśnie zmianę miejsca zatrudnienia. Trzymam kciuki i oby się wszystko udało! |
| |
offline brenna.muller praktykant
|
Nic dziwnego, że wiele osób decyduje się poszukać
serwisu, gdzie nie będzie zmuszona ponosić dodatkowych
kosztów. Jak więc działa tego typu portal? Wystarczy
podać numer telefonu, na który zostanie przysłany SMS z
kodem do aktywacji ogłoszenia. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jędrek22 fachowiec
|
Według mnie lepiej skorzystać z bogatej oferty tej szkoły partnerskiej https://www.viessmann.edu.pl/ gdzie zdobędziesz szybko zawód technika OZE lub elektryka. Są to poszukiwani fachowcy więc pracy ci nie braknie. |
| |
Gość: ToriAmapy praktykant |
I don't even know how I ended up here, but I thought this
post was great. I don't know who you are but certainly
you're going to a famous blogger if you are not already ;)
Cheers! |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja akurat uważam, że warto robić to co się lubi i co na fascynuje zawodowo, bo jednak musi dawać satysfakcję. Jak nie na miejscu, to zawsze można wyjechać. Tym bardziej, że jest praca za granicą bez języka dobrze płatna, z zakwaterowaniem od zaraz wystarczy tylko dobrze poszukać i na przykład dowiedzieć sie jak to wygląda na takich portalach pracy, jak FachPraca. Uważam że warto spróbować i przede wszystkim w końcu zacząć się realizować, jeśli do tej pory Ci się to nie udawało. |
|
Czy pośrednik to zawód z przyszłością?
«
Powrót do artykułu: Czy pośrednik to zawód z... | «
Powrót do grupy: Prawo
Ostatnio na forum
- Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 roku Liczba postów: 328 Grupa: Prawo
- Jakie kary mogą grozić za zamieszkanie w domu bez... Liczba postów: 2 Grupa: Prawo
- Recykling w Polsce a regulacje prawne Liczba postów: 38 Grupa: Prawo Bardzo ciekawy i merytoryczny artykuł. Ja również uważam, że warto w obecnych czasach zainteresować się tematem recyklingu. Sam od niedawna współpracuję z firmą...
- Rozporządzenie z dnia 6 lutego 2003 roku. Liczba postów: 43 Grupa: Prawo
- Jak obniżyć ratę kredytu we frankach? Liczba postów: 7 Grupa: Prawo Nie mam pojęcia, czy jest jakakolwiek możliwość na obniżenie raty kredytu. Całe szczęście udało mi się uniknąć większych zobowiązań bankowych. Mam znajomych ze....