Czy potrzebny jest harmonogram prac?

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

30 lipca 2010, 15:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej wszystkim;) Czy przy budowie domu oprócz jego planu potrzeby jest jakiś szczegółowy harmonogram poszczególnych prac? Czy taki harmonogram powinnam przygotować ja czy firma która będzie budowała dom?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2010, 15:55

No warto by było żeby coś takiego się pojawiło, najlepiej jak sama przygotujesz, bo wtedy będziesz go układać wedle swojego uznania, a ekipa będzie musiała się pod niego dostosować, warto mieć taki harmonogram. Wtedy ma się wszystko pod kontrolą

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2010, 14:19

No dokładnie wiem sama po sobie, gdyby mąż nie zrobił harmonogramu prac pogubili byśmy się w tym wszystkim a tak jeśli któryś z budowlańców chciał czasem wcisnąć nam bajeczke, to mieliśmy wszystko pozapisywane co i jak i nie dal rady ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2010, 12:28

Tylko problem polega na tym, że kompletnie nie znam się na budownictwie i nie wiem kto mógłby mi pomóc wykonać taki harmonogram?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2010, 10:11

Podam przykład:
Firma Multiproject posiada w swojej ofercie taką pozycję. Co więcej?
To firma, która na rynku Brytyjskim oferuje profesjonalne usługi Polskim wykonawcom budowlanym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2010, 02:36

Polecam fachowców z favore.pl oraz konkurs na http://konkurs.favore.pl - sprawdźcie jak działa portal super pomocna sprawa nie tylko w budowlance!!!!!! Pozdro

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2010, 14:39

A co myślicie o takim rozwiązaniu jak internetowy kierownik budowy, który tworzy za nas cały harmonogram budowy, kosztorys i kieruje krok po kroku co w jakim momencie załatwić, jaki krok wykonać itp?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kosztorys Liczba postów: 16 Grupa: Zanim wybud... Z pomocą jakiego programu wykonujecie takie kosztorysy? Nie ma znaczenia czy prowadzicie firmę jednoosobową budowlaną, jesteście architektami, czy pracujecie w....
  • Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 8 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
  • Pytanie o program do kosztorysowania Liczba postów: 73 Grupa: Zanim wybud... Jeśli szukacie naprawdę dobrego programu do kosztorysowania to ja radzę zwrócić uwagę na https://snapcalc.eu/. Jest to profesjonalna aplikacja stworzona przez k...
  • Tkaniny dobre na wszystko Liczba postów: 19 Grupa: Zanim wybud... A jeżeli chcecie mieć większy wybór noży tapicerskich i technicznych. Sporo tego typu sprzętu znajduje się w hurtowni Chle-Mar: https://www.chle-mar.pl/. Dobrze...
  • podatki i oplaty lokalne Liczba postów: 13 Grupa: Zanim wybud... Jak najbardziej jeśli prowadzimy własną działalność to ja również jestem zdania, że coraz więcej na sam temat podatków powinniśmy wiedzieć. Jak dla mnie bardzo....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19766 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 199

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >