offline kanders kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Pomocf1 praktykant |
Ja stawiam na problem z przygotowaniem podłoża i słaby
klej...Tu są fajne porady warto zawsze przeczytać coś
sensownego, a na tej stronie można się sporo dowiedzieć
na temat |
| |
Reklamy Google | |
offline Tośka999 doświadczony
|
Jasne, że są, tylko kupując takie płytki najlepiej skorzystać z konsultacji architektów, oni wiedzą jakie płytki są najlepsze i gdzie je dostaniemy. Zrobiłam ogromny błąd jak kupiłam "antypoślizgowe płytki" na własna rękę, po pierwszej ziemie musiałam wszystko wymieniać;/;/ Przy drugim podejściu korzystam z porad projektantów 3esdesign. |
| |
offline markim praktykant
|
|
| |
offline worktravel doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Glazurniczka_Rotberg majster
|
|
| |
Gość: budowniczy22 praktykant |
Gres antypoślizgowy też się całkiem sprawdza, możesz znaleźć tutaj: płytki sklep |
| |
offline pawel222 majster
|
|
| |
Gość: monikka praktykant |
ja miałam bardzo podobny problem właśnie z tarasem i
schodami, kiedy zaczął padać deszcz natychmiast było
bardzo ślisko, kupiliśym w końcu długo poszukiwane
płytki na tarasy i balkony, antymrozowe, które miały
fajne powłoki na płytkach przeznaczonych na schody: |
| |
offline przemek986 fachowiec
|
|
|
Czy są płytki antypoślizgowe na schody?
«
Powrót do grupy: Schody i balustrady
Ostatnio na forum
- LAWETA Liczba postów: 8 Grupa: Schody i ba... Lepiej niech nic się nie dzieje na drodze z samochodem, ale trzeba być przygotowanym na różne sytuacje. Na pewno w razie awarii warto wezwać pomoc https://lawet...
- Szklane balustrady- opinie Liczba postów: 221 Grupa: Schody i ba... Estetycznie wykonana balustrada szklana może być wykorzystana praktycznie wszędzie, czy to w budownictwie mieszkalnym czy nawet komercyjnym i wiele osób decyduj...
- guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 4 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
- płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 71 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...
- schody przemysłowe Liczba postów: 176 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)