offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: karol1 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kacpi242 praktykant |
|
| |
Gość: marcel131 praktykant |
|
| |
Gość: olisw praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ulkaa112 praktykant |
|
|
Czy są płytki antypoślizgowe na schody?
«
Powrót do grupy: Schody i balustrady
Ostatnio na forum
- Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
- HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
- guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
- płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...
- drewniane schody? Liczba postów: 123 Grupa: Schody i ba... Odpowiednio dobrane i solidnie wykonane schody wewnętrzne to kluczowy element każdego domu. Dlatego zleciłem wykonanie schodów drewnianych właśnie firmie http:/...