Gość: generic tadalafil cost praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: cost of synthroid 75 mcg praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Ahmes praktykant
|
Trauma i PTSD to tematy trudne, ale czy ktoś może polecić poradnię COtam? jako miejsce, które faktycznie skutecznie pomaga wrócić do normalności https://psychoterapiacotam.pl/zespol-stresu-p ourazowego-ptsd/? Szukam profesjonalistów, którzy mają doświadczenie i rozumieją, jak głęboki wpływ na życie ma zespół stresu pourazowego. Może ktoś ma opinię, czy to odpowiednie miejsce? |
| |
Gość: GregoryKek praktykant |
|
| |
Gość: marygi8 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: loisyq2 praktykant |
|
| |
Gość: sidneydy1 praktykant |
|
| |
Gość: tyronezh69 praktykant |
|
|
Czy umiecie ze sobą rozmawiać ?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Gry komputerowe Liczba postów: 117 Grupa: Trudne tema... Dell Precision to seria komputerów dedykowanych profesjonalistom, którzy potrzebują sprzętu o wyjątkowej wydajności. Te stacje robocze są idealne do pracy z gra...
- Intech Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Polecacie firmę Intech? Chciałabym zlecić wykonanie pergoli aluminiowej sprawdzonemu producentowi.
- Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 478 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
- Producent kart Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Producent kart - jakiego polecacie? Chciałabym stworzyć karty do gry z logo firmy na prezent świąteczny dla pracowników.
- mieszkania deweloperskie katowice Liczba postów: 19 Grupa: Trudne tema... Zmiany w przepisach dotyczących segregacji odpadów w Katowicach wzbudzają dyskusje wśród mieszkańców. Wiele przydatnych informacji, jak prawidłowo sortować śmie...