Czy wartko zainwestować w Silent-Power?

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

19 września 2012, 11:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam małe pytanko, co sądzicie o nowej Silent-Power od Feldera, to strugarka z nowym systemem nożowym i podobno bardzo cichym wałem strugarki. Czytałem o tej maszynie w takim newsletterze od Feldera, bo kupuje tam od czasu do czasu jakąś maszynkę. Do tej pory były to tylko Hammery, Felder kosztuje troszkę więcej, ale jak się ma zamiar często z niej korzystać, to raczej powinna się inwestycja opłacać? Słyszeliście już o tej maszynie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2012, 14:54

Zgadzam sie: good 1 bad

hej
obecnie juz chyba jest dostepne silent-power tez na format4 i feldera.
jest ponoc bardzo dobre dla sluchu i otoczenia, jak sama nazwa wskazuje:)
ale tez ma wiecej nozy, i pracuje duzo szybciej , wiec ogolnie duza oszczednosc.maja jeszcze dodatkowo wiekszy zbiornik na wiory, wiec nie trzeba tak czesto pracyprzerywac.
moimzdaniem inwestycja jak najbardziej godna polecenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2012, 15:51

no chyba czytaliśmy ten sam newsletter, albo masz już możę tą maszynę u siebie w warsztacie? Chyba oprócz nas dwóch to jej nikt nie zna :-(

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2012, 12:50

hehe, moze i tak byc ze ten sam, ale w necie juz sie zaczynaja pojawiac wzmianki na ten temat, wiec bedzie sukces zapewne.
nie, nie mam niestety, ale pomarzyc moge :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2012, 20:32

Cos mi sie obilo o uszy ale mowiac szczeze ze nie mialem ostatnio za duzo czasu, zeby sie wdrazyc w temat..moge poprosic o linka, gdzie sie ewentulanie zameldowac na ten newsletter? zawsze lepiej byc na bierzaco

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 października 2012, 14:48

tzn dokładnie nie wiem, gdzie na stronce to pisze, ale wejdz sobie na stronę od Felder Polska tam musiałoby gdzieś pisać newsletter :-).

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2012, 18:12

Dzieki, w miedzczasie juz znalalem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.
  • mechanika Liczba postów: 110 Grupa: Pasje forum... Serwisem samochodowym godnym zaufania jest http://www.nissan.dyszkiewicz.pl/ Swoje usługi świadczą na najwyższym poziomie. Warto im zaufać.
  • Własna firma? Liczba postów: 1495 Grupa: Pasje forum... Wysokiej klasy wyposażenie do gastronomii oferuje firma https://atom-market.pl/ Znajdziecie u nich m.in. piece konwekcyjne, piece do pizzy, zmywarki gastronomic...
  • Nauka Liczba postów: 73 Grupa: Pasje forum... Jeżeli zastanawiacie się jak napisać lub powiedzieć inaczej wybrane słowo, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie największy słownik synonimów. Czy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 229

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >