Gość: Artof praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Deresan praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline karolcia33 praktykant
|
|
| |
Gość: nnka praktykant |
|
| |
Gość: Ola4 praktykant |
naprawde uwazacie ze ogrodzenia panelowe sa bardzo tanie? chyba te z marketu ktore po roku trzeba malowac a duzy pies z latwoscia je powygina :( ja juz wiem ze drut musi miec 5 mm ocynk ogniowy i malowanie proszkowe no i podobno najlepiej jak firma produkujaca sama je zmontuje bo z montazem obcym roznie bywa ja juz jedna firme upatrzylam (widzialam ogrodzenie 4letnie tej firmy) ale nadal szukam po necie czegos sprawdzonego, moze ktos sie podzieli doswiadczeniem bo widze ze coraz wiecej tego typu ogrodzen sie pojawia,na co jeszcze zwrocic uwage. dzieki za wszelkie sugestie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: bodek praktykant |
wszystko zależy od tego gdzie kupujesz. Podobnie jak
poprzednicy, ale przecież dotyczy to wielu dziedzin,
powiem, że warto zrobić zakupy z nieco wyższej półki
niż marketowa. |
| |
Gość: Ola4 praktykant |
|
| |
offline Drake90 majster
|
|
| |
Gość: Dares praktykant |
|
| |
offline Drake90 majster
|
|
|
Czy warto inwestować w ogrodzenie panelowe?
«
Powrót do artykułu: Czy warto inwestować w ogrodzenie... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Na własnym balkonie przyjemnie, jak na Miami Beach... Liczba postów: 8 Grupa: Ogród i dzi... Szanowny Panie, do zabezpieczenia drewnianej posadzki na balkonie można zastosować Olej do Drewna Vidaron. Olej skutecznie chroni drewno przed działaniem niekor...
- Twój idealny ogród Liczba postów: 124 Grupa: Ogród i dzi... Szukając solidnych narzędzi oraz artykułów ogrodowych to na pewno warto tutaj mieć na uwadze hurtownię Chle Mar https://chle-mar.pl/ w której będziecie mogli zn...
- Relaks w ogrodzie Liczba postów: 23 Grupa: Ogród i dzi... Dla mnie najlepszy relaks w ogrodzie to wygodny leżak, kubek herbaty i dobra książka. Ostatnio przeczytałem "Szepty niespokojne" Joanny Omylak https://wydawnict...
- Ogródek dla rodziny Liczba postów: 136 Grupa: Ogród i dzi... W kontekście wyposażenia ogrodu, wanny z hydromasażem mogą być ciekawym pomysłem. Są nie tylko funkcjonalne, ale również estetyczne, dodając uroku i relaksu do....
- Klucze ampulowe, zawsze warto mieć przy sobie Liczba postów: 5 Grupa: Ogród i dzi... Jeśli musicie dorobić klucz zapasowy to polecam wam dorabianie kluczy Pajęczno to profesjonalny ślusarz z doświadczeniem. Na stronnie cała oferta o kontakt. Sp...