Gość: filip3443 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zykfryd kierownik
|
Moim zdaniem jest to opłacalne,szczególnie w miastach studenckich, np. w Krakowie znajduje się mnóstwo studentów, którzy chcą wynająć mieszkanie na rok akademicki. Ogólnie ja również pokusiłam się o takie rozwiązanie, ale nie dla studentów, a młodych małżeństw ze względu na to, że nie jest to takie zwykłe mieszkanie, a apartament, w którym miałam mieszkać, ale niestety zostałam przeniesiona do Wrocławia. Myślę, że warto pomyśleć o wynajęciu mieszkania rodzinie na kilka lat, a nie studentom na 9 miesięcy. Nie wiem jakiego standardu mieszkania ludzie wynajmują Mój - http://rezydencjafocha.pl/ - jak widać jest naprawdę o wysokich standardach stąd mogę liczyć sobie liczyć więcej. |
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Wyrastają kolejne hale z rekordowymi wycenami, zobaczcie - http://hale.jartom.com/nieruchomosci/Nowoczesne-centrum-maga zynowe-Bydgoszcz-2234bhhw,61,hale,cd,w,0,,,-- Wszystko idzie w dobrym kierunku, ale na pewno nie można na razie powiedzieć, że jest rewelacyjnie - bo wcale nie jest. Dalej nie ma na rynku kapitału... |
| |
Gość: Dabni praktykant |
|
| |
Gość: Weronika praktykant |
Już na innym wątku się wypowiadałam, ale napiszę
jeszcze raz. Jeśli szukacie mieszkania w atrakcyjnych
lokalizacjach to w Krakowie firma Koneser Group sprzedaje
mieszkania w odrestaurowanych kamienicach. Kamienice po
remoncie wyglądają genialnie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kamilbas praktykant |
wg mnie często się to opłaca, ja trafiłem teraz na dobrą ofertę mieszkania w http://fortnieruchomosci.pl/ i zastanawiam się nad kupnem w celu wynajmu, biorąc pod uwagę dobrą lokalizację mieszkania, myślę, że są duże szanse na fajne zarobki |
| |
Gość: Havers praktykant |
|
| |
Gość: Marcisz praktykant |
Wydaje mi sie, ze warto ale ie w Polsce. Tu jest pogoda w
kratkę a za granica pewna i sezon dłuższy. Cenowo nie
jest drożej a bywa, ze wręcz taniej. Najatrakcyjniejsze
jest Hiszpania lub Portugalia por. Na iberiahome ewentualnie
Bułgaria ale tu sezon jest krótszy wiec i potencjalny zysk
mniejszy. Sa pośrednicy którzy ogarną mieszkanie i nawet
potem zajmą sie jej wynajmem. |
| |
Gość: Szaja praktykant |
|
| |
Gość: ewfwefew praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:29 | |
|
Czy warto kupować mieszkanie pod wynajem?
«
Powrót do artykułu: Czy warto kupować mieszkanie pod... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 219 Grupa: Inwestycje Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzi...
- Zanim komornik zapuka do drzwi. Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Tutaj na tym blogu znajdziecie ciekawe informacje, kiedy komornik może wam coś zająć i zawitać do waszego miejsca zamieszkania !
- Puk, puk... Komornik! Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje
- Generalny wykonawca osiedla NeoVillage Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje Bardzo fajna wizualizacja osiedla. Osiedle wygląda na przyjazne, fajna lokalizacja do zamieszkania.
- Domy szeregowe Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje