offline adam88 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dominikgala9 inżynier
|
Jak to jest, że dziś coraz więcej ludzi ucieka do mniejszych miejscowości, jednocześnie pracując w pobliskich aglomeracjach? Mi się wydaje, że to po prostu efekt dobrego liczenia pieniędzy – dojazdy dziś nie są uciążliwe, a cena za metr kwadratowy jednak pozostaje nadal wyraźnie niższa. Sam się zastanawiam nad takim rozwiązaniem, podoba mi się Akacjowa Aleja w Radzyminie. |
| |
Reklamy Google | |
offline dominikgala9 inżynier
|
Dla tych, którzy jak i ja, wahają się pomiędzy wielkim kredytem na mieszkanie w jednym z największych miast w Polsce a nieco tańszymi mieszkaniami w miejscowościach położonych w pobliżu rozwiązaniem może być coś takiego jak Akacjowa Aleja w Radzyminie. Tak mi się przynajmniej wydaje po odwiedzinach na ich stronie. |
| |
Gość: zielina praktykant |
Żeby naprawdę móc sporo zarobić, to warto kupić kilka mieszkań najlepiej w jednej lokalizacji. W ten sposób wszystko będziemy mieć pod kontrolą. Tutaj http://www.dsdevelopment.pl są namiary na dewelopera z Gdyni, który realizuje w tej chwili wiele inwestycji. Warto sprawdzić co oferuje. |
| |
Gość: sierra praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
Czy warto kupować mieszkanie pod wynajem?
«
Powrót do artykułu: Czy warto kupować mieszkanie pod... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 219 Grupa: Inwestycje Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzi...
- Zanim komornik zapuka do drzwi. Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Tutaj na tym blogu znajdziecie ciekawe informacje, kiedy komornik może wam coś zająć i zawitać do waszego miejsca zamieszkania !
- Puk, puk... Komornik! Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje
- Generalny wykonawca osiedla NeoVillage Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje Bardzo fajna wizualizacja osiedla. Osiedle wygląda na przyjazne, fajna lokalizacja do zamieszkania.
- Domy szeregowe Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje