![]() Gość: Lori praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: maciek37 praktykant |
Oczywiście, Lori :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Katarzyna S. inżynier
![]() |
Więcej informacji o właściwości izolacji akustycznej
wełny mineralnej można znaleźć na stronach Knauf
Insulation. Dodam, że aby izolacja była skuteczna, wełna
mineralna musi być montowana na lekki wcisk, bez żadnych
luk. Nawet najmniejsza szczelina powietrzna powoduje
zmniejszenie izolacyjności akustycznej przegrody. |
| |
offline ![]() Katarzyna S. inżynier
![]() |
|
|
Czy wełna mineralnaw może być izolacją a
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- Ocieplanie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Z dobrej jakości firm specjalizujących się w ocieplaniu to polecam https://iqterm.pl/ Korzystałam z ich usług i naprawdę jestem mega zadowolona
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 41 Grupa: Robimy izol... Ocieplenie garażu blaszanego to świetny pomysł, zwłaszcza na nasze kapryśne zimy. Najczęściej stosuje się styropian o grubości 3-5 cm, mocowany od wewnątrz za p...
- Ocieplenie poddasza - czym najlepiej ? Liczba postów: 175 Grupa: Robimy izol... Więcej pracy i problemów niż pożytku. Musisz zastosować paroizolacje. Cięcie i uszczelnianie jej między krokwiami, do fachowej roboty się nie zalicza. Lepiej za...
- Jaki tynk? Liczba postów: 842 Grupa: Robimy izol... Nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Nie będę mógł za bardzo pomóc.
- Computer Network Assignment Help By Computer Netwo... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy izol... Do you find it difficult to complete your assignments? Have you considered paying someone to complete them for you? You can stop searching because Computer Netw...