offline Jan Kowalski inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że wiosna to jest czas na inwestycję budowlane polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej lakierobejcy klei farb pap pianek gipsów betonów silikonów lakierów donic doniczek podstawek wełn szklanych żyrandoli pojemników koszy kubków filiżanek artykułów BHP środków HG i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
Reklamy Google |
Czy wiosna to odpowiedni czas na inwestycje budowlane?
«
Powrót do artykułu: Czy wiosna to odpowiedni czas... | «
Powrót do grupy: Prawo
Ostatnio na forum
- Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 roku Liczba postów: 326 Grupa: Prawo
- Jakie kary mogą grozić za zamieszkanie w domu bez... Liczba postów: 2 Grupa: Prawo
- Recykling w Polsce a regulacje prawne Liczba postów: 38 Grupa: Prawo Bardzo ciekawy i merytoryczny artykuł. Ja również uważam, że warto w obecnych czasach zainteresować się tematem recyklingu. Sam od niedawna współpracuję z firmą...
- Rozporządzenie z dnia 6 lutego 2003 roku. Liczba postów: 43 Grupa: Prawo
- Jak obniżyć ratę kredytu we frankach? Liczba postów: 7 Grupa: Prawo Nie mam pojęcia, czy jest jakakolwiek możliwość na obniżenie raty kredytu. Całe szczęście udało mi się uniknąć większych zobowiązań bankowych. Mam znajomych ze....