Gość: plener praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Emilka05 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Oola praktykant
|
|
| |
offline EdwardGreer doświadczony
|
Cóż, nieruchomości to oczywiście bardzo dobry pomysł, ale nadal wolę inwestować w akcje i papiery wartościowe. Bo wybór wiarygodnego brokera jest dość prosty – przy okazji mogę go polecić. Teraz można znaleźć najlepsze warunki do handel akcjami https://j2t.com/pl/solutions/stocks/ , na tej stronie sam założyłem u nich konto i jestem ze wszystkiego zadowolony. Tutaj mam dostęp do globalnego rynku, na którym mogę kupić akcje wiodących spółek. |
| |
offline Kazikdobry fachowiec
|
Ja polecam apartamenty nad morzem z pięknym widokiem : |
Ten post był edytowany przez Kazikdobry dnia: 13 września 2024, 11:47 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: TravisDag praktykant |
|
| |
Gość: walduś praktykant |
|
| |
|
| |
|
| |
|
|
Czy własny apartament nad morzem to dobra inwestycja?
«
Powrót do artykułu: Czy własny apartament nad morzem... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Generalny wykonawca osiedla NeoVillage Liczba postów: 9 Grupa: Inwestycje Bardzo fajna wizualizacja osiedla. Osiedle wygląda na przyjazne, fajna lokalizacja do zamieszkania.
- Szkoła pod domem Liczba postów: 20 Grupa: Inwestycje Jak interesuje was dobra szkoła we wrocławiu, to warto tutaj wspomnieć o Galileo.pl . Według mnie jest to napawdę bardzo dobra szkoła, któ...
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 254 Grupa: Inwestycje Ja zastanawiam się nad mieszkaniem deweloperskim. Kolega mówił, że osiedle Augustówka Residence jest blisko stacji metra Wilanowska. Dojazd do centrum to ponoć....
- Jakiemu deweloperowi zaufać? Liczba postów: 164 Grupa: Inwestycje Podobno APM Development to dobry deweloper, teraz ma nową inwestycję Augustówka Residence. Znajoma poleca, bo mieszkania są bardzo przestronne, a i lokalizacja....
- Nowoczesny parking- inwestycja która zarabia pieni... Liczba postów: 20 Grupa: Inwestycje Artykuł na https://nowebudowanie.pl/generalny-wykon awca-jakie-ma-znaczenie-w-realizacji-duz ych-inwestycji/ doskonale wyjaśnia, jak istotna jest rola generalnego...