Ja właśnie się zastanawiam nad zakupem apartamentu nad morzem, a dokładniej w budynku Waterlane w Gdańsku :) Jakby ktoś był zainteresowany to polecam ich www.waterlane.gda.pl tym bardziej, że do końca miesiąca mają promocyjne ceny, a wprowadzać się można jeszcze w tym roku :)
offline .koolio. praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Nie rozumiem sensu... Kupujesz apartament za kilkaset tysięcy, w którym pojawiasz się parę razy w roku? Gdzie tutaj biznes? Ta sama suma zainwestowana w hale Jartomu może dać znacznie lepszy wynik. Jak dla mnie te apartamenty to tylko podwyższanie własnego majątku. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kondzio praktykant |
Kupno apartamentu nad morzem to dobra inwestycja ale też odskocznia od nawału pracy. Ja kupiłem aparatment w inwestycji DUNE w Milelnie. W Warszawie prowadzę firmę, pracuję po 15 godzin dziennie. Nie mam czasu na rodzinę, pasje, a co dopiero mówić o odpoczynku dlatego zainwestowałem trochę oszczedności w taki apartament, który da mi odetchnąć po całym tygodniu pracy a przy okazji pozwoli zarobić np. w wakacje... |
| |
Gość: Terrorbiz praktykant |
|
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ewelina_ji praktykant |
|
| |
Gość: Aska_odyniec praktykant |
|
| |
Gość: Damian7776 praktykant |
Ogólnie warto inwestować w nieruchomości. Jedni wolą kupować mieszkania w dużych miastach inni wybierają nieruchomości w miejscowościach turystycznych. Kupując taki apartament nad morzem gwarantujemy sobie w przyszłości wakacje dla siebie lub rodziny. To całkiem fajny pomysł. A Dune widziałem jeszcze na etapie budowy, super opcja:) |
| |
Gość: konsumentor praktykant |
Baltic Korona to kompleks ekskluzywnych apartamentów
położony w nadmorskim kurorcie - Darłówko Wschodnie. |
| |
Gość: Tymek praktykant |
Czy wiecie że pokazowy penthous w inwestycji Dune zaprojektuje Maciej Zień? Pierwszy taki apartament będzie gotowy do oglądania na początku maja. Jeżeli znacie projekty wnętrz Zienia zapewne spodziewacie się eleganckich i minimalistycznych wnętrz. I właśnie taki będzie apartament zaprojektowany przez firmę Zień Home. |
|