Czym przedzielić kuchnię z pokojem?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

19 października 2010, 11:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałabym jakoś przedzielić kuchnię z pokojem. Nie mam miejsca na wybudowanie ścianki działowej dlatego pomyślałam o zamontowaniu takiej elektrycznej rolety. Czy waszym zdaniem to dobry pomysł? Wydaje mi się że będzie wyglądało to trochę dziwnie ale nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2010, 12:03

Jeśli nie ma innego rozwiązania to i taki pomysł może się sprawdzić. Z tego co piszesz wynika iż nie masz dużo miejsca więc jeśli co to proponowałbym jeszcze parawan albo montaż drzwi harmonijkowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2010, 19:37

Serdecznie polecamy nasze drzwi harmonijkowe.

Produkujemy solidne, lakierowane drzwi harmonijkowe z litego drewna sosnowego. Posiadamy ponad 20-letnie doświadczenie.

Na życzenie klienta możemy pokryć drzwi bejcą wcześniej wysyłając pomalowane (na wybrane kolory) próbki drewna.

Produkujemy także drewniane ościeżnice i nakładki na istniejące metalowe ościeżnice pasujące do naszych drzwi harmonijkowych.

Drzwi można zamówić na naszej stronie http://www.klaczak.com.pl lub telefonicznie.

-------------------------------------------------------

Firma: Bogusław i Jerzy Klaczak Zakład Stolarski S.C.
Adres: ul. Graniczna 24, 43-100, Tychy, Woj. Śląskie, Polska
tel.: +48 32 7806910
fax: +48 32 7806911
e-mail: sprzedaz@klaczak.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2010, 15:31

Zdecydowanie polecałbym estetyczny parawan. Roleta taka o jakiej mówisz wyglądałaby co najmniej zjawiskowo. Taki ładny parawan powinien załatwić sprawę.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2010, 15:55

No faktycznie taka roleta bardziej pasuje do oddzielenia np. sal konferencyjnych itd. To rozwiązanie z parawanami to naprawdę super pomysł, dobierzesz sobie jaki chcesz a i estetyka jest celująca :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2010, 20:45

Wiesz co a nie lepiej wstawić jakąś małą ściankę działową? Można bardzo fajnie takie rzeczy zrobić i ulepszyć w ten sposób mieszkalną przestrzeń. Ciekawe pomysły jeśli chodzi o łączenie kuchni z pokojem widziałam na n-design.pl. Z pewnością znajdziesz tam inspirację dla swoich pomieszczeń. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2011, 21:02

Roleta nie za bardzo sprawdzi się jeżeli chodzi o takie oddzielenie. Moim zdaniem zdecydowanie lepsza będzie chociażby ta ścianka działowa. To nie są duże koszty,a naprawdę skutkuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2011, 10:58

Można ewentualnie sprawę rozwiązać wstawiając lekką ściankę z regipsu a miejscami udekorować ją używając w tym celu luksfery. Różnokolorowe pustaki szklane z pewnością dodają uroku wnętrzom.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2011, 11:36

O i tutaj bud podał bardzo fajny pomysł. Luksfery wracają do naszych domów i są naprawdę ciekawym pomysłem na odmianę wnętrza. Nie wiecie może w jakich granicach zamykają się koszty postawienia takiej ścianki z luksferów?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2011, 15:28

Moim zdaniem jakaś mała ścianka i np. nieduża sofa fajnie oddzielałyby jedno pomieszczeni od drugiego/. Może np. taka sofa ciekawie by wyglądała między jednym pomieszczeniem a drugim http://www.arismebel.pl/pl/shop/diamond.html Na pewno ożywiłaby nico oba wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19401 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 456

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >