offline DrzwiErbesp doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pablosso praktykant |
|
| |
offline Projektant_Komandor majster
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
No niestety nie mogę ocenić, ponieważ link nie prowadzi do żadnego zdjęcia. Na temat gustów się nie dyskutuje, jednak zwróć uwagę, czy dane rozwiązanie będzie funkcjonalne także na Twojej przestrzeni. Dużo pomysłów ładnie prezentuje się w projektach ale nie we wszystkich domach. |
| |
Gość: plotek praktykant |
|
| |
offline Korneliusz doświadczony
|
Myślę, że ciekawym rozwiązaniem, które zarazem
optycznie powiększy przestrzeń, będą szklane drzwi. Tu
są przykłady tego, co mam na myśli:
http://glasshouse.com.pl/produkty/drzwi-przesuwne/#drzwi-prz
esuwne . |
Ten post był edytowany przez Korneliusz dnia: 18 sierpnia 2012, 23:54 | |
| |
|
Już wcześniej proponowałem drzwi przesuwne, mogą być
szklane przeźroczyste - bardzo odważny ruch, bądź
szklane z wzorem. Będąc już przy szkle to proszę tutaj
inna nasz propozycja rozdzielenia strefy kuchni od strefy
salonu za pomocą ścianek działowych: |
Ten post był edytowany przez Projektant_Komandor dnia: 21 sierpnia 2012, 14:35 | |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
|
Czym przedzielić kuchnię z pokojem?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- prawnik płock Liczba postów: 15 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 622 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli macie w planach odwiedzić Augustów lub ciekawią Was lokalne informacje, to warto wejść na portal https://augustow.net/. To miejsce, w którym wyszukacie n...
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 78 Grupa: Ciekawe pom... Każda firma ma inne potrzeby, dlatego oferujemy sprzątanie biura Toruń w elastycznych godzinach, które nie zakłócą codziennej pracy. Niezależnie od tego, czy po...
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 8 Grupa: Ciekawe pom... Hej, ja polecam urodaiwdziek.pl
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 482 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?