Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline DominikPiszko praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: musiał praktykant |
Wszyscy wiemy, że wybór bramy garażowej nie jest łatwy. Wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że ciężko znaleźć bramę, która nie będzie nam stwarzała problemu po kilku miesiącach użytkowania. Ja swoją kupiłem w sklepie Astrum. Doradzili mi, zaproponowali model bramy (hormanna) i powiedzieli jak o nią dbać. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: adam74 praktykant |
Ja osobiście jestem zwolennikiem garazy blaszanych, u siebie mam garaz firmy http://www.garazemetalowe.pl/ , jest wykonany z doskonalej jakości surowca, idealnie spełnia swoją funkcję |
| |
Gość: kamil34 praktykant |
|
| |
offline DrHouse3490 doświadczony
|
Ja mam bramę garazowa segmentowo – boczna od www.roll-adam.com.pl. Lekko i cicho się otwiera. Myślę ze calkiem niedrogo biorac pod uwage nowoczesna automatykę, która przynajmniej jak na razie nie zawiodla . Z tego co wiem, w porownaniu do innych firm, Rolladam w rejonie Katowic maja nawiekszy wybor bram garażowych i przemysłowych. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: dwqdqw praktykant |
|
| |
Gość: Okeszi praktykant |
Wydaje mi sie, że warto kierować się parametrami bramy i orientacji pro klient producenta. Np. Ryterna daje możliwość decydowania o kolorze bramy, elementach dekoraycjnych, aplikacjach. Wydaje mi sie, ze takie nastawienie jest godne pochwały. |
| |
offline zen_grabowski praktykant
|
Sama w sobie brama może być najlepsza pod słońcem, jeśli ma źle dopasowany napęd i jest niewłaściwie zamontowana, z miejsca nie będzie służyć i nie pomoże tu renomowana firma. Ja przy wyborze kierowałem się tym, żeby w razie czego mieć serwis i móc ją naprawić bez szukania znów kolejnej firmy. Wybrałem Normstahl, bo została mi polecona przez sąsiada, ale najpierw poczytałem to i owo. Jeśli chodzi o bramy segmentowe to moim zdaniem są na dobrym poziomie http://www.normstahl.com/ |
| |
offline Radzio_888 praktykant
|
Ja też skłaniałbym się ku Normstahl, mają bardzo dobre napędy, a to już dużo często ich napędy stosuje konkurencja. Osobiście właśnie na napęd i w ogóle montaż bramy zwróciłbym szczególną uwagę. Jak już ma coś służyć na lata, to lepiej do fachowców, niż przyciąć trochę grosza, a potem żałować, bo coś nie tak. Oczywiście główny produkt - same bramy garażowe czy drzwi garażowe są jak najbardziej OK. |
| |
Gość: Judyta32 praktykant |
|
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸