offline ![]() Taniobuduj_pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: merlin praktykant |
Z tą impregnacją to bym uważał. Rzeczywiście czyszczenie płytek jest łatwiejsze, ale po zaimpregnowaniu płytek, impregnat przejmuje parametry płytki. Wtedy to on jest odpowiedzialny za wszelkie zmiany powierzchniowe związane z plamieniem. Mogą wystąpić przebarwienia, czy zmatowienie płytki. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Glazurniczka_Rotberg majster
![]() |
Do tego oczywiście płytki przed impregnacją muszą być
solidnie odkurzone i odtłuszczone. |
| |
offline ![]() Piecykizmontazem_pl doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: budowniczy22 praktykant |
Ciepła woda, płyn do szyb i kafelki do kuchni będą błyszczeć :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() HityCenowe24_pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Nataliees praktykant
![]() |
Jeśli chodzi o czyszczenie płytek ceramicznych: http://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-b oazerie/panele-deski-parkiety/panele-podlogowe,a188.html to proponuje również użycie octu lub sody oczyszczonej:) |
| |
offline ![]() maciejwel praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Nawigator-24_pl majster
![]() |
|
|
Czym czyścić płytki?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 486 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?
- Nowoczesne fotele Liczba postów: 199 Grupa: Ciekawe pom... Zawsze marzyłem o wygodnym, designerskim fotelu do salonu i w końcu znalazłem coś idealnego! Jeśli szukasz czegoś w stylu loft, skandynawskim lub nowoczesnym, k...
- Mieszkanie Liczba postów: 45 Grupa: Ciekawe pom... Proces kupna mieszkania często skupia się na cenie i lokalizacji, lecz równie ważna jest analiza powierzchni użytkowej. Zrozumienie tego, jak obliczana jest pow...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 643 Grupa: Ciekawe pom... Na wakacje bez opalenizny nigdy się nie wybieram, dlatego też mega się cieszę, że udało mi się trafić na melanotan https://melanotan.biz/ Dzięki niemu mam piękn...
- Stolik kawowy Liczba postów: 36 Grupa: Ciekawe pom... Those are indeed some interesting ideas! Expanding on that, I think incorporating eco-friendly practices can significantly enhance these concepts. By the way, i...