Gość: daria9 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wester praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Weart praktykant |
|
| |
Gość: plusak praktykant |
Kupując mieszkanie powinniśmy kierować się przede wszystkim lokalizacją i infrastrukturą wokół. Wydaje mi sie, ze wazne jest też, aby był dobry dojazd do centrum miejscowości, albo do pracy. Ja dodatkowo kierowałem się tym, zeby mieszkanie było nowe, od dewelopera. Chciałem wejść i od razu mieszkać, a nie robić remont jeszcze. |
| |
Gość: rodowita praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gaga praktykant |
|
| |
Gość: Egtar praktykant |
|
|
Czym kierujemy się kupując mieszkanie?
«
Powrót do artykułu: Czym kierujemy się kupując mieszkanie? | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Ministerstwo wycofuje się z programu Kredyt na Sta... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Jak prowadzić biznes w XXI wieku - czym jest elast... Liczba postów: 130 Grupa: Aktualności Planując otwarcie firmy za granicą, należy dokładnie przeanalizować rynek docelowy i jego potencjał. Zrozumienie lokalnych zwyczajów, preferencji konsumentów i....
- Liczba Najbogatszych osób na świecie w 2015 r. nie... Liczba postów: 2 Grupa: Aktualności
- Bezpieczeństwo w magazynie Liczba postów: 203 Grupa: Aktualności Jeśli szukasz dodatkowego osprzętu do wózków widłowych, np. przedłużek do wideł, to warto zajrzeć na stronę Mipromet. Oferują wysoką jakość wykonania i atrakcyj...
- Podsumowanie Gali "Budowlana Marka Roku 2010" Liczba postów: 14 Grupa: Aktualności