![]() Gość: daria9 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Weart praktykant |
|
| |
![]() Gość: plusak praktykant |
Kupując mieszkanie powinniśmy kierować się przede wszystkim lokalizacją i infrastrukturą wokół. Wydaje mi sie, ze wazne jest też, aby był dobry dojazd do centrum miejscowości, albo do pracy. Ja dodatkowo kierowałem się tym, zeby mieszkanie było nowe, od dewelopera. Chciałem wejść i od razu mieszkać, a nie robić remont jeszcze. |
| |
![]() Gość: rodowita praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Gaga praktykant |
|
| |
![]() Gość: Egtar praktykant |
|
|
Czym kierujemy się kupując mieszkanie?
«
Powrót do artykułu: Czym kierujemy się kupując mieszkanie? | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Przeprowadzka jeszcze w tym roku Liczba postów: 5 Grupa: Aktualności Przeprowadzka z firmą to zero stresu. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dobre opinie o firmie z...
- „Mazowsze dla społeczności energetycznych”! Szans... Liczba postów: 16 Grupa: Aktualności
- Kopalnia inspiracji i dobre miejsce na biznes - po... Liczba postów: 2 Grupa: Aktualności Dobry artykuł.
- Rosnące koszty prowadzenia działalności i podnosze... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr... Liczba postów: 159 Grupa: Aktualności Jeżeli mieszkasz w Warszawie i szukasz lekarzy ortopedów, pulmonologów czy pediatrów to udaj się tutaj https://www.doctorbest.pl/specjalisci/fi zjoterapeuta-wars...