Czym przedzielić kuchnię z pokojem?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

20 lipca 2012, 13:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Ta ścianka bardziej przypadał mi do gustu,mam coś podobnego u siebie,z tym ze kuchnia oddzielona jest w ten sposób z jadalnia. Bardzo fajnie się to prezentuje i spełnia swoją rolę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2012, 11:39

Po krótkim zastanowieniu ja zdecydowałbym się na drzwi przesuwane, jak oglądam propozycje np. z komandora to wygląda elegancko i funkcjonalnie. Do tego może rozdzielenie podłogą panele / płytki. Zależy jaki wystrój.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2012, 11:47

Wracają do aranżacji decoroom z tą ścianką, fajnie się to z całością komponuje, nadaje jakiejś takiej świeżości i oryginalności.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2012, 13:02

Jeśli chodzi o drzwi przesuwne to tańszą wersją ale wysokiej jakości będzie wykorzystanie systemu WINNIPEG. Umożliwia on szeroką gamę wypełnień i aranżacji drzwi. Nie bardzo znalazłem ściankę o której mówisz w przykładowych projektach.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2012, 14:15

Użytkownik Gość: pablosso napisał: Wracają do aranżacji decoroom z tą ścianką, fajnie się
to z całością komponuje, nadaje jakiejś takiej
świeżości i oryginalności.

Fajnie też wygląda połączenie kuchni i salonu w tej aranżacji. http://www.decoroom.eu/wizualizacje/mieszkanie-pokazowe-prus zkow-55-m2/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2012, 15:26

No niestety nie mogę ocenić, ponieważ link nie prowadzi do żadnego zdjęcia. Na temat gustów się nie dyskutuje, jednak zwróć uwagę, czy dane rozwiązanie będzie funkcjonalne także na Twojej przestrzeni. Dużo pomysłów ładnie prezentuje się w projektach ale nie we wszystkich domach.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2012, 09:31

Jesli o mieszkanie pokazowe na inwestycji Oligo Park chodzi to wystarczy w ich zakładke na stronie realizacje wejść, moim zdaniem bardzo ciekawe połączenie kuchni i salonu małą jadalnią ze stołem z obniżonego blatu.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2012, 23:53

Myślę, że ciekawym rozwiązaniem, które zarazem optycznie powiększy przestrzeń, będą szklane drzwi. Tu są przykłady tego, co mam na myśli: http://glasshouse.com.pl/produkty/drzwi-przesuwne/#drzwi-prz esuwne .
Rozmiar i teksturę można dopasować do indywidualnych potrzeb, natomiast ich dużą zaletą jest łatwość czyszczenia i elegancja, której nie można im odmówić.

Ten post był edytowany przez Korneliusz dnia: 18 sierpnia 2012, 23:54
Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2012, 14:34

Już wcześniej proponowałem drzwi przesuwne, mogą być szklane przeźroczyste - bardzo odważny ruch, bądź szklane z wzorem. Będąc już przy szkle to proszę tutaj inna nasz propozycja rozdzielenia strefy kuchni od strefy salonu za pomocą ścianek działowych:
http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2012/02/sciany-dzialowe -320x210.jpg

Ten post był edytowany przez Projektant_Komandor dnia: 21 sierpnia 2012, 14:35
Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2012, 11:19

W małym mieszkaniu ja bym jednak bardziej takie rozwiązanie widziała http://www.decoroom.eu/realizacje/mieszkanie-ul-pokorna-37m2 /

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19401 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 363

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >