Czym się kierowac przy wyborze okien dachowych?

« Powrót do grupy: Robimy dach

27 listopada 2006, 17:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie bardzo jestem przekonany do okien dachowych, ale moja zona sie uparła :wink: A ze ma dar przekonywania... :) beda te okna naturalnie. Teraz tylko mam dylemat, czym sie kierowac przy wyborze okna. Moze ktoś ma to juz za sobą i jest zadowolony z efektu??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 grudnia 2006, 00:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Glass napisał: Nie bardzo jestem przekonany do okien dachowych, ale moja zona sie uparła :wink: A ze ma dar przekonywania... :) beda te okna naturalnie. Teraz tylko mam dylemat, czym sie kierowac przy wyborze okna. Moze ktoś ma to juz za sobą i jest zadowolony z WITAM .Proponujemy montaż profesjonalnych systemów alarmowych(na podstawie
bezpłatnej wyceny) oraz monitoring z przyjazdami grup interwencyjnych firmy
SOLID SECURITY.Mamy w ofercie również kamery z podglądem przez internet.W
czasie remontu/budowy A PRZED TYNKAMI WEWNęTRZNYMI wykonujemy
niezobowiązująco okablowanie pod przyszły
alarm
lub kamery.Proszę wysłać mi swój adres email ,a ja odeślę Państwu wstępną
niezobowiązującą ofertę
firmy SOLID SECURITY Andrzej, 0602475262 aprzybylski@solidsecurity.pl
.POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM ZA SPAM.efektu??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 4 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19461 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >