Czym się kierujecie w dekoracji wnętrz?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

28 lipca 2013, 15:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam takie pytanie, czym się kierujecie w dekoracji swoich wnętrz?
Patrzycie na funkcjonalność przedmiotów, fakt, że coś Wam się podoba, cenę?
A może staracie się dopasować wszystko do Waszego stylu życia?

Inspiracją dla tego pytania jest akcja "Pokolenie Ygrek", gdzie wzornictwo jest skrojone na miarę "pokolenia ygrek" - ludzi młodych, czerpiących z życia to, co najlepsze, ciekawych świata. A zatem ich wnętrz są nowoczesne i maksymalnie funkcjonalne, piękne, chociaż surowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2013, 22:58

Nie czuję się częścią pokolenia y, a swoje graty w domu, jak je pieszczotliwie nazywam w większości sprowadzam z podróży, dlatego wszystko raczej do siebie pasuje tylko pozornie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2013, 15:03

Jak się ma dwójkę małych dzieci to się stawia na funkcjonalność...

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 20:20

Zgadzam sie: good 1 bad

Ha! Funkcjonalność i bezpieczeństwo, szczególnie przy dzieciach.. wiem coś o tym ;-)
To polecam Ci fajny myk "antydzieciowy" - napinacz łańcuszka do rolet/żaluzji czy innych akcesoriów przeciwsłonecznych, które masz w oknach, a mają łańcuszek http://gardinia.pl/produkty/rolety/41/napinac z_lancuszka_rolet/1257.html, dzięki temu masz pewność, że Twoje dzieci nie będą przy nim "majstrowały" :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2013, 08:22

Zależy mi na funkcjonalnym i dobrym rozwiązaniu:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2013, 11:20

Własnym gustem, a ostatnio - ze względu na trzylatka w domu - również bezpieczeństwem i funkcjonalnością. Tak naprawdę marzy mi się dekorator wnętrz - koleżanka z pomocą profesjonalistki urządziła malutkie mieszkanko i efekt jest powalający. Może jak wreszcie wybudujemy własny dom :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2013, 08:21

To życzę, żeby Ci się zrealizowały te plany:)

Ten post był edytowany przez majka1 dnia: 9 września 2013, 08:21
Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2019, 10:48

Ja zdecydowanie przy kupnie mebli patrzę na ich funkcjonalność. Oczywiście muszą też się ładnie prezentować i pasować do określonego stylu wnętrza. Polecam zajrzeć na stronkę marki MoonWood. Prostota, funkcjonalność i meble dopasowane do każdego stylu. https://moonwood.me/2018/07/10/meble-meblarst wo/

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2020, 20:13

Przede wszystkim to Ty powinnaś czuć się dobrze w swoim domu. Jeśli szukasz mebli, które nie tylko zapewnią Ci komfort na najwyższym poziomie, lecz także pięknie zaaranżują wnętrze, koniecznie odwiedź nasz sklep Super-Sofa: https://www.super-sofa.pl/ Z pewnością znajdziesz coś dla siebie!

Pozdrawiamy
Super-Sofa

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2020, 17:22

Tak informacyjnie: W obecnej sytuacji w Decoroom umowy / dokumenty można podpisywać zdalnie. Decoroom ma do tego przystosowany system, unikalny na tle konkurencji, korzysta także ze sprawdzonego rozwiązania, które jest zgodne z wymogami prawa ale i z UOKiK. Klienci nie muszą wychodzić z domu i narażać się na zagrożenie zarażeniem wirusem. Całkowicie zdalnie otrzymują kosztorys, koncepcje a także konsultują projekt z architektem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 410

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >