Czym udekorować domek?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

3 sierpnia 2010, 11:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiem, że na astronomiczną zimę trzeba jeszcze poczekać lecz ja już szukam ciekawych pomysłów na dekorację domu. W tamtym roku miałam cały domek w lampkach lecz przerażają mnie ostatnimi latami rachunki za prąd. Może macie jakiś pomysł jak tanio i ładnie udekorować domek?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2010, 11:07

No tak niestety znam ten ból z rachunkami za światło, my postanowiliśmy wraz z żoną, w tym roku udekorować ozdobnymi łańcuchani takimi jak na choinkę, do tego ładne stroiki, a może jeszcze do zimi poszukamy czegoś w sklepach internetowych tam napewno będzie dużo rzwiązań

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2010, 10:49

Zamiast typowych lampek może lepiej zainwestować w wiszące zabudowane świeczniki. Będziesz wtedy mogła zapalać świeczki bez obawy, że płomień zgaśnie przy najmniejszym podmuchu. Z pewnością to bardziej oszczędne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2010, 11:00

Nie wiem czemu ale ja jestem jednak za takim typowym świątecznym wystrojem. Im więcej lampek tym lepiej i ładniej. Faktycznie sporo płaci się za prąd ale efekt jest świetny. Żaby zaoszczędzić włączaj ozdoby od popołudnia to pory kiedy kładziesz się spać.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2010, 14:54

A może zamiast oświetlenia na prąd, rozejrzysz się za takim bezprzewodowym? Lampki, lampiony, na baterie, świeczki, albo takie, które świecą o ciemku?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2010, 15:16

Owszem mamy. Oprócz funkcjonalnych mebli dysponujemy też licznymi elementami dekoracyjnymi:) Zapraszam na pewno coś wykombinujemy:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 09:07

O tak ja lubię coś u Was wyszukać:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 544

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >