Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pietrzykowski praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: piotrinini praktykant |
|
| |
Gość: margo65 praktykant |
Dla swojej firmy hydraulicznej dużo zaopatrzenia robię ostatnio przez portal swatt.pl. Profesjonalna hurtownia, sprzedają lepszej klasy elementy instalacyjne, w tym też filtry różnego typu do wody. Na pewno na ich wkłady siatkowe warto zwrócić uwagę, są w niezłej cenie, a drobiny rdzy wychwytują bardzo precyzyjnie. |
| |
Gość: bartekgzik praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gruzin praktykant |
Po zamontowaniu u siebie filtrów do wody jestem naprawdę szczęśliwszym człowiekiem :D Naprawdę, mam filtr z funkcją mineralizacji wody, więc mam dobrą wodę z minerałami prosto z kranu. Nie muszę już kupować butelkowanej. |
| |
Gość: sandra praktykant |
U mnie w domu rodzinnym woda do dziś jest niedobra, rodzice kupują w butelkach albo przywożą oligocenkę, na szczęście odkąd mieszkam w stolicy korzystam z warszawskiej kranówki a ona słynie z czystości i dobrego smaku, można ją pić bez obaw nawet bez przegotowania |
| |
Gość: bunio praktykant |
Na dłuższą metę takie kupowanie butelkowanej wody to dość drogie rozwiązanie, dlatego uważam, ze lepiej zawczasu zakupić filtr do wody i mieć dobrą wodę prosto z kranu. Ja tak zrobiłem i bardzo jestem zadowolony z takiego rozwiazania. |
| |
offline MichalW praktykant
|
Tak jak mówią koledzy wyżej, w rozliczeniu długofalowym woda butelkowa wychodzi naprawdę drogo. Inwestycja w odwróconą osmozę powinna szybko dać zauważalny efekt w budżecie domowym, a do tego zapewni Ci najdokładniejszą filtrację wody. Polecam poczytać, można znaleźć w sieci już całkiem sporo rzeczowych artykułów: https://www.zestudni.pl/blog/odwrocona-osmoza -obalamy-mity/ |
| |
Gość: low car insurance praktykant |
|
|
Czysta woda do napicia – wybieramy filtr do wody
«
Powrót do artykułu: Czysta woda do napicia –... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Eleganckie i stylowe meble Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza U nas mamy sporo mebli kupiony w Kler i jestem z nich mega zadowolony, są wygodne i bardzo eleganckie. Myślę, że nie da się ich meblami źle urządzić swojego dom...
- Kołki rozporowe - czyli jak bezpiecznie wieszać? Liczba postów: 34 Grupa: Wnętrza Warto mieć w tym celu odpowiednie narzędzia oraz rzecz jasna same kołki także powinny być wysokiej jakości wykonania, od tego zacznijmy.
- Odpoczynek pełen komfortu Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Dziękuję za ten szczegółowy przewodnik slope 2
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 190 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to wiele produktów z drewna, w tym np. deski tarasowe zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowego Drewben z najróżniejszymi wyrobami z dr...
- Aranżacje wnętrz w trendzie color drenching Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza