Czyszczenie kostki brukowej

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

3 lipca 2015, 11:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Oczywiście i spadła by dla nich renoma, ale wszystko jest w porządku. Ja już trochę czasu uzywam tego Chwastout-u i jestem zadowolony z efektów i szybkości działania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2015, 23:30

Na ile starcza taka 5 litrowa butla? Ten środek tez konserwuje, mam rację?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 15:59

Czy ktoś używał do czyszczenia kostki brukowej preparatu Tenzi? Znalazłam go w promocji w sklepie izi.sklep.pl i zastanawiam się nad zakupem. Czytałam pozytywne opinie, ale może ktoś jeszcze się wypowie?

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:26
Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 21:26

tak, jeżeli chodzi Ci o chwastout to tak, on też konserwuję kostkę i fugi, co prawda tylko przed szybkim porastaniem przez mech lub inne rośliny, ale to zawsze jakaś ochrona. Katka, skoro słyszałaś wiele dobrych opinii, to możesz spróbować i zobaczysz sama na ile one były prawdziwe.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2015, 13:32

Do czyszczenia inwazyjnego lub delikatnego czyszczenia, można używać maszyn czyszczących tej marki - www.sodablastsystems.pl/. Uważam, że taka innowacyjna i ekologiczna metoda czyszczenia sprawdzi się w wielu dziedzinach przemysłu.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:25
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2015, 23:10

No jak patrzę na tą stronę to niewiele na niej jest i nie ma nawet cennika. Jeżeli chodzi o ekologię to ten środek chwastout jest biodegradowalny.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2015, 12:10

ja często wynajmuję myjkę wysokociśnieniową Falch od www.bthfast.pl do wyczyszzczenia kostki i sadzy w mojej hali, doskonale wszystko czyści, a cena za wynajęcie jest rewelacyjna

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2016, 19:23

Wiesz co ? Producent kostek, schodów, płytek itd. Pozbruk ma również swoje środki do ochrony kostki przed porastaniem, wykwitami, czy zabrudzeniami. Polecam wejść w zakładkę "Konserwacja i budowa" tam znajdziesz na pewno to czego szukasz :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2016, 19:36

ja nie mam zdecydowanie nerwów do samodzielnego czyszczenia kostki brukowej wokół domu, tym bardziej, że w sumie brudzi się niemiłosiernie, to coś spadnie, tu się dzieci bawią wiadomo, ale mam zaprzyjaźnioną firmę ostech i oni raz na jakiś czas- najczęściej robię to na wiosnę a potem zaraz przed początkiem zimy profesjonalnie mi tę kostkę czyszczą, wiadomo czasem sam przemyję ale to nie wkładam w to tyle wysiłku co musiałbym przy braku pomocy z ostech

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2016, 18:34

Pozbruk jak kolega wspomniał ma dobre materiały ochronne w technologii nano, teść używa i sobie chwali, chyba sie też przekonam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19467 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >