offline BiPiBruk majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Endy76 kierownik
|
Gdyby ktoś wcześniej się do tego przyłożył, to obecnie nie trzeba byłoby jej czyścić. Gdy już się ją doprowadzi do stanu używalności np. dzięki takim produktom, to można ją odpowiednio zaimpregnować, to nie będzie się aż tak brudzić i niszczyć. |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Poniekąd racja i to w jaki sposób będzie położona
kostka m duży przekład na jej jakość, zarówno w kwestii
pielęgnacji jak i zapadania się pod wpływem mrozów czy
słońca. Co do utrzymania samej czystości, oczywiście
mamy szeroki wybór wielu dobrych specyfików,
preparatów. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Jarbet.net doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline RSzmicio_pl doświadczony
|
|
| |
offline Nowoczesneogrodzenia.com doświadczony
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Wiele inspiracji na wykonanie ogrodu oraz potrzebnych materiałów znajdziesz w ofercie producenta Pozbruk. Zadbali jednocześnie o szeroki wybór modeli w każdym aspekcie i dostępnych kolorów widać to szczególnie w zakresie kostek dekoracyjnych. A co do czyszczenia o sprawdź m.in Uniwersal, czy Reduktor. |
|
Czyszczenie kostki brukowej
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31223 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
- Jaka jest żywotność ogrodzenia? Liczba postów: 94 Grupa: Ogrodzenia... U mnie ogrodzenie wytrzyma naprawdę długo, a mam je od Pana Przemysława ze strony https://kowalstwo.com.pl/. Polecam kontakt z nim jeśli szukacie czegoś sprawdz...
- jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4089 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
- Czym ogrodzidź działkę? Liczba postów: 453 Grupa: Ogrodzenia... Różne ogrodzenia są dostępne w Castoramie producenta https://www.polbram.eu/ popatrz sobie, ja właśnie ich wybrałem i nie żałuję. Cały ogród jest ładnie ogrodzo...
- Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...