Czyszczenie kostki brukowej

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

3 lipca 2015, 11:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Oczywiście i spadła by dla nich renoma, ale wszystko jest w porządku. Ja już trochę czasu uzywam tego Chwastout-u i jestem zadowolony z efektów i szybkości działania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2015, 23:30

Na ile starcza taka 5 litrowa butla? Ten środek tez konserwuje, mam rację?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 15:59

Czy ktoś używał do czyszczenia kostki brukowej preparatu Tenzi? Znalazłam go w promocji w sklepie izi.sklep.pl i zastanawiam się nad zakupem. Czytałam pozytywne opinie, ale może ktoś jeszcze się wypowie?

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:26
Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 21:26

tak, jeżeli chodzi Ci o chwastout to tak, on też konserwuję kostkę i fugi, co prawda tylko przed szybkim porastaniem przez mech lub inne rośliny, ale to zawsze jakaś ochrona. Katka, skoro słyszałaś wiele dobrych opinii, to możesz spróbować i zobaczysz sama na ile one były prawdziwe.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2015, 13:32

Do czyszczenia inwazyjnego lub delikatnego czyszczenia, można używać maszyn czyszczących tej marki - www.sodablastsystems.pl/. Uważam, że taka innowacyjna i ekologiczna metoda czyszczenia sprawdzi się w wielu dziedzinach przemysłu.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:25
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2015, 23:10

No jak patrzę na tą stronę to niewiele na niej jest i nie ma nawet cennika. Jeżeli chodzi o ekologię to ten środek chwastout jest biodegradowalny.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2015, 12:10

ja często wynajmuję myjkę wysokociśnieniową Falch od www.bthfast.pl do wyczyszzczenia kostki i sadzy w mojej hali, doskonale wszystko czyści, a cena za wynajęcie jest rewelacyjna

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2016, 19:23

Wiesz co ? Producent kostek, schodów, płytek itd. Pozbruk ma również swoje środki do ochrony kostki przed porastaniem, wykwitami, czy zabrudzeniami. Polecam wejść w zakładkę "Konserwacja i budowa" tam znajdziesz na pewno to czego szukasz :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2016, 19:36

ja nie mam zdecydowanie nerwów do samodzielnego czyszczenia kostki brukowej wokół domu, tym bardziej, że w sumie brudzi się niemiłosiernie, to coś spadnie, tu się dzieci bawią wiadomo, ale mam zaprzyjaźnioną firmę ostech i oni raz na jakiś czas- najczęściej robię to na wiosnę a potem zaraz przed początkiem zimy profesjonalnie mi tę kostkę czyszczą, wiadomo czasem sam przemyję ale to nie wkładam w to tyle wysiłku co musiałbym przy braku pomocy z ostech

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2016, 18:34

Pozbruk jak kolega wspomniał ma dobre materiały ochronne w technologii nano, teść używa i sobie chwali, chyba sie też przekonam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31212 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 424

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >