Czyszczenie kostki brukowej

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸

3 października 2016, 11:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja zleciłem to dla nich
mycie dachów Słupsk

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2016, 12:45

Po co wydawać pieniądze jak mozna zrobić to samemu, a zamiast tego lepiej doinwestować w lepsze środki impregnacyjne. Ja na takiej zasadzie wybrałem Chwastout, Reduktor i Universal.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2016, 20:00

Według mnie najlepiej jest skorzystać z usług profesjonalnej firmy. U mnie koło biura czyszczeniem kostki brukowej zajmowała się firma Petrus Serwis i zrobili to naprawdę porządnie. Od tej firmy można tez kupić bardzo dobre środki czyszczące, np. płyny do posadzek. Realizacje możecie sami zobaczyć na ich oficjalnej stronie http://petrusserwis.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 08:41

Lepiej zapobiegać niż później właśnie w taki sposób ponosić dużo większe koszty. Od tego jest Nano, Reduktor, Chwastout, aby raz na kilka sezonów samemu ochronić kostkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2016, 10:45

Faktycznie bardzo dobre impregnaty po prostu zapobiegają sienieniu kostki, albo jak jakiś olej się rozleje to łatwiej po prostu to wyczyścić tak więc https://www.impregnaty.biz.pl/ jest bardzo dobrym rozwiązaniem. No i jest taniej niż w marketach budowlanych. A myje się myjką wodną na przykład.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2016, 21:44

Do czyszczenia tylko i wyłącznie Reduktor robi robotę za wszystkie środki jakie wcześniej stosowałem na kostkach przy podjeździe i tarasie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2016, 21:05

Faktycznie środki czyszczące z pozbruka świetnie robią robote i czyszczą z niesamowitą łatwością nigdy tak łatwo nie doprowadziłem kostki do porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2017, 06:55

Nie tylko tej firmy, bo na rynku masz także dostępnych co najmniej kilka innych, warto chociaż spróbować aby mieć porównanie co do jakości i skuteczności, w praktyce nie są one drogie.

www.Rszmicio.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2017, 10:16

Są droższe jednak masz pewność, że zadbana kostka będzie pięknie wyglądala przez długie lata. W Pozbruk masz tak wielkie mozliwości wyboru że na pewno dobrze dopasujesz ją do swoich wymagań, a ceny są na prawde dość przystępne.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 11:57

A nie myśleliście o zatrudnieniu profesjonalnej firmy, która ogarnie to za was? Korzystałem ostatnio z usług firmy Bodo (http://bodo-renowacje.pl) i jestem bardzo zadowolony. Kompleksowo wyczyścili nawierzchnię przed moim domem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19467 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 237

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >