offline ![]() miki789 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Krzysztof 69 praktykant |
Wyszkoliłem się przez nich www.sodablastsystems.pl w piaskowaniu. Udało mi się załapać na zlecenie usuwania starej farby z starych samochodów przeznaczonych do odnowienia. Zarobiłem w jeden dzień więcej niż przez miesiąc w starej pracy, więc zdecydowanie zostaję. Nie każdy ma takiego farta oczywiście, ale możliwości istnieją. Technologia od nich załatwia praktycznie całą robotę. Ty musisz się skupić na ocenie, czy niczego nie zostawiłeś na powierzchni. |
| |
Reklamy Google |
Czyszczenie powierzchni, czy to opłacalna branża?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Wypadanie włosów Liczba postów: 78 Grupa: Trudne tema... W przypadku problemów z wypadaniem włosów, wiele osób rozważa przeszczep włosów jako rozwiązanie. Jest to procedura medyczna, która może pomóc przywrócić gęstoś...
- Białka Tatrzańska Liczba postów: 67 Grupa: Trudne tema... Czy warto tam pojechać?
- Mam poważny problem z nadwagą Liczba postów: 112 Grupa: Trudne tema... Sądzę, że i dieta pudełkowa kalisz u każdego się sprawdzi, kto chce o siebie naprawdę zadbać... Ja sama planuję teraz zgłosić się do firmy Kuc...
- Ubezpieczenie - pomoc Liczba postów: 143 Grupa: Trudne tema... Wybór najkorzystniejszej oferty OC i AC pozwala nie tylko zaoszczędzić pieniądze, ale także zapewnić sobie spokój na drodze. Dzięki porównywarce Najtańsza polis...
- Suplementy dla przyszłej mamy Liczba postów: 72 Grupa: Trudne tema... Jeśli interesujesz się egzotycznymi roślinami o zdrowotnych właściwościach, warto zwrócić uwagę na caigua dostępną na https://www.herbavis.pl/produkt/caigua To....