Czyszczenie szyby kominkowej nie musi być zmorą!

« Powrót do artykułu: Czyszczenie szyby kominkowej nie musi... | « Powrót do grupy: Wnętrza

24 marca 2014, 12:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Kurczę, a nie łatwiej zainwestować w biokominek? Nie trzeba się męczyć z sadzą ani z drewnem... Tylko paliwo i już :) Ja mam swój z mbiokominki i nie oddam nigdy w życiu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2014, 07:32

zgadzam sie. Biokominek ulatwia bardzo sprawe. Sam mam w domu jeden od Wilinskiego http://www.wilinski.pl/biokominki i to byly dobrze wydane pieniadze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2014, 13:07

Ciekawe art. przybliżające temat i ułatwiające decyzje w kwestii wykończenia domu. Podziękowania dla autorów.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2014, 14:11

Bio kominek to nie to samo ;) Ogień, drzewo to jest to. Ja swoj kominek czyszczę woda + ocet namaczam porządnie zostawiam i zmywam za ok 5-10min :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2014, 22:24

Ja mam kominek tradycyjny, i lubię patrzeć na ogień. Szyba w dużym procencie czyści się sama, raz na jakiś czas używam preparatu do czyszczenia szyb.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2016, 12:43

a ja uwazam, ze co prawdziwy kominek to prawdziwy, mam taki z [url]http://www.lechma.com.pl/[\url] i go uwielbiam naprawde, a z ta sadza wcale tak zle nie jest:)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2018, 14:31

Ja mam bio kominek i ja nie widzę różnicy ...a nawet jest czyściej niż kiedy ma sie normalny kominek tak mi się wydaję.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2018, 14:34

debt consolidation loans for bad credit loans in ontario credit online online payday advance

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 473

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >