Dach - podbitka z jakiego materiału najlepsza?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

13 kwietnia 2020, 10:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja chyba też zdecyduje się na podbitkę z płyty MPB. Długo ją macie? Nic się z nią nie dzieje ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2020, 21:18

Podbitkę z MPB robiliśmy na jesień- nic się z nią nie dzieje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2020, 07:58

W mojej opinii również uważam, że warto pójść w stronę producenta Braas to jeden z najlepszych przedstawicieli producentów pokryć dachowych, którzy wyróżniają się jakością wykończenia, wysokiej klasy barwieniem oraz zabezpieczeniami przed negatywnym działaniem czynników zewnętrznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2021, 12:20

W mojej opinii jeżeli szukacie przede wszystkim dobrej jakości materiałów do wykonania fundamentów w domu i chroniąc go przed negatywnym działaniem wilgoci to na pewno warto zwrócić uwagę na producenta Icopal z pomocą którego można liczyć na bezpieczny fundament przez długie lata. Jednocześnie licząc na dobre ceny, wysoki standard i wieloletnią gwarancję sięgającą 45 lat. Co jest właśnie potwierdzeniem standardów jakimi się wyróżniają i są pod stałą kontrolą Instytutu Techniki Budowlanej w Warszawie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2021, 11:30

Zdecydowanie warto tutaj również zwrócić uwagę na wysoką trwałość i jakość przez kilkadziesiat lat, ponieważ w mojej opinii świetną opcją jest producent Braas wyróżnia się niską porowatością, estetycznym wyglądem i do tego jest dobrze zabezpieczona przed zabrudzeniami i porastaniem. A jej trwałość szacowana jest aż na 100 lat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2021, 12:00

Isecegoj Eyifec qcq.fftc.budnet.pl.bgv.ab http://slkjfdf.net/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy dach Dla mnie kwestia jest prosta, jeśli nasz kasę deskujesz, nie masz kasy musisz nauczyć się z tym że będzie trochę gorzej, ale dom się nie zawali. Więc jeszcze ra...
  • Po co taśmy samoprzylepne podczas montażu membrany Liczba postów: 17 Grupa: Robimy dach Dla mnie dobre taśmy ma Tesa. Na przykład taką: http://www.tesa.pl/przemysl/tesa-4287.ht ml. Ta akurat ma zastosowanie w paletowaniu czy owijaniu komponentów ele...
  • Jak wykończyć dach? Liczba postów: 29 Grupa: Robimy dach Membrany dachowe to podstawowy element każdej solidnej konstrukcji dachowej. Na stronie https://www.folie-budowlane.pl/membrany- dachowe-i-akcesoria.html znajdzi...
  • Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 63 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Blacha trapezowa Liczba postów: 82 Grupa: Robimy dach Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Uda...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19504 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 489

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >