Dachówka Braas Protegon - opinie.

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

22 września 2014, 22:44

Zgadzam sie: good 0 bad

w normalnym sklepie nie kupisz :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2014, 20:30

tylko w dobrym sklepie z dachówkami ;) ...mówię o dachówkach Creatona oczywiście :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2014, 16:17

a creatona to nie można bezpośrednio od producenta kupić? pewnie mają jakąś swoja dystrybuycje

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2014, 18:09

teraz promocja wiec mozna go i brac do woli

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2014, 19:57

Mi to najbardziej do gustu trafił Tegalit Protegon z Braasa, ale również romańska grafitowa trzyma bardzo dobry poziom :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2014, 21:53

No dla mnie najładniejsza jest chyba jest chyba topas, bo jest niespotykana.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2014, 20:55

teraz jest niespotykana- za chwile bedzie juz na wiekszosci dachów

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2014, 20:29

No i bardzo dobrze. Trzeba odchodzić od tej blachy i blachodachówki i przerzucić się na dobre dachówki betonowe lub ceramiczne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2014, 12:34

Tu się zgodzę z Porek456.
Buchu nie sądzę aby miało być jej dużo, bo jednak większość ludzi kupuje klasyczne wzory.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2014, 17:10

nooo teraz tak.. a jak bedzie boom na ta dachowke to beda po kolei brali .. taka jest rzeczywistosc

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19471 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 660

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >