Osobiście też poszedłbym jednak w stronę dachówki ceramicznej bądź dachóki betonowej CISAR o profilu płaskim dzięki czemu będziesz miała piękne i jednocześnie trwałe pokrycie dachowe na lata z dobrymi warunkami gwarancyjnymi od Braas i izolacją przed utratą ciepła.
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Jak najbardziej na ten moment jedną z dachówka ceramiczna na którą sam postawiłem. Jednak wybierając sprawdź również ofertę sprawdzonych producentów jak Braas gdzie również możesz liczyć na świetną jakość zabezpieczenia, do tego szeroki wybór modeli i kolorów oraz świetne warunki gwarancyjne przez okres 30 lat :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Według mnie natomiast powinnaś wziąć pod uwagę ofertę producenta Braas i tutaj poszedłbym w cięższe rozwiązanie czyli dachówkę ceramiczną która jest trwała, piękna i do tego też dużo cięższej ją uszkodzić niż blachę. Ja zwróciłbym szczególną uwagę na modele Rubin 13V, Turmalin, czy Topas no i warto wspomnieć o bardzo dobrych warunkach gwarnacyjnych. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Natomiast jeżeli potrzebujecie profesjonalnej pomocy w zakresie wyboru dobrej jakości materiałów hydroizolacyjnych dla swoich dachów i fundamentów to zwróć uwagę na Icopal u których będziecie mogli znaleźć takie rozwiązania, jak Papy w Technologii Szybki Profil® SBS które cechują się najwyższym standardem wykonania i wieloletnią imienną gwarancją jakości. |
| |
Gość: Tandy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Penney praktykant |
|
| |
Gość: Joseph praktykant |
|
| |
Gość: Corrine praktykant |