Dachówka Braas Protegon - opinie.

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

11 grudnia 2013, 11:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, chciałbym dowiedzieć się jakie są Wasze opinie o dachówce Protegon marki Braas. Czy faktycznie odbija tak wiele UV? Czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 grudnia 2013, 21:49

tez słyszałem o tej technologii i jeste m ciekaw jak to ma sie do rzeczywistości

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 grudnia 2013, 21:52

panowie co braas to braas tam nei moze byc sciemy, mam taka dachówke od nich i zlego słowa nei moge powiedziec, co obiecali w sklepie to i tak jest :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2013, 11:17

Dobra, ale konkretnie... Jak z temperaturą na poddaszu?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2013, 22:13

ale o protegonie to nie powiem nic konkretnie ja nie mam protegona, ja sie wypowiadałem o producencie :) protegon wszedł po tym jak ja kupiłem swoja, przeproaszam jeżeli wprowadziłem w błąd, ale widocznie pora póżna była i troche zmeczony byłem:P co do opini o protegonie to bede ja mogł pozyskać od sasiada bo sie okazało ze kilka domów dalej sasiad ma taka dachówke i jak na razie to chwali, nei miał tylko mozliwosci wytestować odbijania prominie bo nie było za wiele słońca :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2013, 20:51

slyszalem ze jest roznica, wiadomo ze jeszcze wazne sa inne elementy typu izolacja itd ale juz w internecie gdzies wyczytalem ze sa zadowoleni klienci

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2014, 13:44

Witam!!
Rozbudowaliśmy z małżonką parterówkę o poddasze i właśnie wkrótce będziemy kłaść dachówkę. W sklepie polecali nam BRAAS-a. Podobno warta swojej ceny i ludzie sobie chwalą. Poddasze mam dość wysokie i ma służyć jako powierzchnia mieszkalna, a nie miejsce na pranie i graty :). Możecie pomóc? Co polecacie?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2014, 21:30

zdecydowanie polecam braas, mają dachówke protegon która świetnie sie nadaje na dachy kiedy w domu jest uzytkowe podasze bo odbijając promienie odniża temp na tym poddaszu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2014, 16:01

a jak z budzetem? bo dachowka braas jest bardzo dobra, ale kwestia jeszcze czy ceramiczna, czy betonowa i jaki ksztalt Was interesuje?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2014, 17:40

Brać ceramikę Braasa ew. z betonowych Tegalit Protegon i się nie zastanawiać!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy dach Dla mnie kwestia jest prosta, jeśli nasz kasę deskujesz, nie masz kasy musisz nauczyć się z tym że będzie trochę gorzej, ale dom się nie zawali. Więc jeszcze ra...
  • Po co taśmy samoprzylepne podczas montażu membrany Liczba postów: 17 Grupa: Robimy dach Dla mnie dobre taśmy ma Tesa. Na przykład taką: http://www.tesa.pl/przemysl/tesa-4287.ht ml. Ta akurat ma zastosowanie w paletowaniu czy owijaniu komponentów ele...
  • Jak wykończyć dach? Liczba postów: 29 Grupa: Robimy dach Membrany dachowe to podstawowy element każdej solidnej konstrukcji dachowej. Na stronie https://www.folie-budowlane.pl/membrany- dachowe-i-akcesoria.html znajdzi...
  • Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 63 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Blacha trapezowa Liczba postów: 82 Grupa: Robimy dach Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Uda...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19504 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 487

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >