Dachówka czy blachodachówka?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

1 czerwca 2017, 10:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Tylko dachówka na stronie monier.pl możesz poczytac zalety dachówki też opinie ekspertów. Jeżeli chodzi o dom to przy blachodachówce raczej będziesz żałował wyboru

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2017, 11:53

Na budynki gospodarcze może i tak jednak jeżeli chodzi o dom to tutaj nie podjalbym takiej decyzji. Sczególnie, że jest duzo lepsze rozwiązanie czyli dachówk ceramiczna i betonowa. Nie kosztują one jakos strasznie dużo więcej, jednak tutaj trwałość to 90-100lat przy dachówkach dobrego producenta jak Braas, blache trzeba bedzie minimum 2 razy wymieniać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2017, 22:29

Też słyszałem, że firma top dach nadaję się idealnie do współpracy. Warto wejść na ich stronkę i zapoznać się z ofertą.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2017, 11:40

Zdecydowanie dachówka - mniej hałasuje i jest znacznie lepiej odbierana przez użytkowników z tego, co widzę na co dzień. Dla pewności wejdź sobie jeszcze tu i dowiedz się więcej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2017, 20:13

ja z kolei polecam dachówkę ceramiczną z Roben. kupisz ja w takim sklepie Klinkierbud. Co do robocizny nie mam pojecia, mi robil tata dekarz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2017, 22:58

Dachówka! Lepszego rozwiązania niż Braas nie znajdziesz. ODpowiednia ochona, dokąłdne wykoananie, zabezpieczena przed porastaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2017, 10:22

Jeżeli blachodachówka to zdecydowanie w http://tanie-dachy.com/ bardzo duży wybór i rozsądne ceny. Jak budować to tylko właśnie w oparciu o takie materiały.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2017, 12:44

Oczywiście, że dachówka jeżeli nie ceramika to dachówka betonowa od Braas z 30 letnią gwarancją i mozliwości skorzystania z Rozkręconej Promocji do 31 sierpnia na ich 4 modele

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2017, 21:05

postaw na jakość. dlatego ja polecam dachówkę z www.budmat.com

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2017, 09:18

Dokładnie na jakośc, dlatego warto abyś zapoznał się z ofertą Braas na dachówki betonowe i najnowszą promocję Rozkręconej Promocji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 406

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >