Buduję swój dom i zastanawiam się, jaki dach i pokrycie dachowe będzie najlepsze. Macie jakieś doświadczenie z którymś pokryciem? Można teraz wybrać sobie różne i będą świetnie pasowały. Wolicie dach z blachy czy gontu? Patrzyłam na te dachy http://strazkrasnystaw.pl/ Wydają się solidne.
offline adamkowa inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Jeżeli miałbym dać Ci jedynie jedno najtrwalsze rozwiązanie w przypadku dachów dla domu to wybrałbym zdecydowanie dachówkę ceramiczną. Możesz sprawdzić m.in ofertę producenta Braas, żeby poznać ich wszystkie możliwości a jest naprawdę w czym wybierać 22 modele + szerokie możliwości kolorów. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Jeżeli trwałe pokrycie dachowe to moim zdaniem zdecydowanie najlepsza opcją będzie dachówka, a jeżeli chodzi o stosunek jakość-cena to tutaj Braas zdecydowanie wygrywa z konkurencją wraz z przystępnymi warunkami gwarancyjnymi na okres 30 lat i opcją ewentualnej gwarancji systemowej aż na 15 lat obejmując cały dach. |
| |
offline Adam45 kierownik
|
Jeżeli pokrycia dachowe to tylko w firmie https://www.dachlux.pl/kontakt/. Firma oferuję sprzedaż dachówek (ceramicznych, betonowych, blachodachówek i in.), systemów termoizolacji dachów, systemów rynnowych, a także akcesoriów do kładzenia dachów. Firma oferuję również takie usługi jak : bezpłatne wykonanie profesjonalnego kosztorysu i pomiarów, również transport materiałów. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Przy dachówce warto również szukać sprawdzonych izolacji dachowych i jeżeli z doświadczenia mogę polecić Ci dobre materiały to sprawdź co może zaproponować Ci Braas w przypadku membran oraz izolacji nakrokwiowych. Natomiast w przypadku pokrycia dachowego to tutaj jestem zdecydowanie za dachówką ceramiczną i propozycje od Braas jak Rubin 13V są tutaj świetnym przykładem. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Gość: rolt praktykant |
Jeżeli mieszkacie w okolicach Konina w województwie wielkopolskim to skontaktujcie się z firmą www.dach-partner.pl Posiadają szeroką ofertę pokryć dachowych od solidnych producentów. Dodatkowo mają całkiem niezłe ceny. |
|