Bardzo szeroki wybór dachówek ceramicznych, dachówek betonowych, blachodachówek, gontów bitumicznych i systemów termoizolacji dachów a także okien dachowych oferuje firma Dachlux. Tu znajdziecie trochę informacji na temat ich wyceny dachu https://panoramadachow.pl/wycena-dachu/ Ja powiem, że u mnie wyszło to bardzo rozsądnie, firma ma w porządku ceny i szybko i sprawnie realizuje usługi.
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline MateuszD inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Samantha praktykant |
A może sprawdź dachowe płyty warstwowe od Kingspan? To rozwiązanie staje się coraz bardziej popularne i zdecydowanie jest przyszłością budownictwa. Co więcej, takie płyty warstwowe są bardzo trwałe, a jednocześnie niezwykle łatwe w montażu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wika65 praktykant |
zerknij sobie na ofertę http://www.rafdach.pl |
| |
Gość: ugisotxuwaxa praktykant |
|
| |
Gość: Javierhicle praktykant |
tindr , tinder login |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wojikk praktykant |
U mnie dach był robiony przez specjalistów z edachy.com.pl. Kompleksowa oferta, pokrycia dachowe różnego rodzaju więc na spokojnie mogłem dopasować takie, które mi odpowiadało. Jeśli będziecie chcieli stworzyć udany dach to uważam, że warto będzie zerknąć do tej oferty i coś tam sensownego na pewno uda się wybrać. |
| |
Gość: Davidarots praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Jeżeli potrzebujecie wysokiej jakości materiałów do hydroizolacji domu to zwróć uwagę na wykorzystanie Technologii Szybki Syntan SBS to połączenie nowoczesnych technologii Szybkich kauczuków SBS i długowiecznych syntetyków. Papy produkowane w tej Technologii zapewniają prawidłową wentylację i hydroizolację które można zastosować również w przypadku ochrony dachu. Dobra cena i brak najmniejszych zastrzeżeń odnośnie skutecznosci. |
| |
Gość: Romasz praktykant |
U mnie nowy dom i postawiłem po prostu na dobrej jakości dachówkę ceramiczną. Roben z Klinkierbud. Obie marki znane, znam ich produkty i jestem przekonany co do tego, że pomimo upływu czasu po prostu wszystko będzie wyglądało jak należy, dach nie będzie przeciekał, nie trzeba będzie go remontować. Bardzo fajnie mi doradzili przy wyborze wszystkich materiałów |
| |
Gość: Nestyyy praktykant |
|
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸