![]() Gość: iqadegipu praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Peruńsko Dobry praktykant |
Warto przy robieniu dachu zadbać o właściwy dobór drewna na więźbę. Tym muszą się zająć fachowcy, bo mają wiedzę i dojścia do porządnych materiałów. Żadnych spontanów nie zalecam. No i sprawdzone złącza ciesielskie też są koniecznością. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() fajo fachowiec
![]() |
Deskowanie jest droższe i bardziej pracochłonne ale
również będzie cieplej i mniej hałasu. |
| |
offline ![]() Isiek fachowiec
![]() |
Dla mnie kwestia jest prosta, jeśli nasz kasę deskujesz,
nie masz kasy musisz nauczyć się z tym że będzie trochę
gorzej, ale dom się nie zawali. Więc jeszcze raz, kwestia
jest prosta i nie ma co sobie nad nią łamać głowy, masz
kasę rób i się nie zastanawiaj, nie masz trudno
przeżyjesz, i jedziesz dalej z budową. |
|
Dachy - deski z szalunku na dach?
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- ocieplenie starego dachu Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Potrzebna mi jest folia fundamentowa. Szukam sklepu internetowego, który posiada szeroki wybór folii w korzystnej cenie. Niedawno znalazłam firmę Gutta Polska S...
- Z czego dach? Liczba postów: 284 Grupa: Robimy dach W nowoczesnym budownictwie energooszczędnym pokrycia dachowe mają ogromne znaczenie. Pamiętaj, że rekomendowana dachówka ceramiczna i betonowa to rozwiązania, k...
- Dach Liczba postów: 3 Grupa: Robimy dach Pokrycie dachu blachą może być bardzo dobrym rozwiązaniem, ale warto rozważyć zarówno zalety, jak i wady tego materiału, aby podjąć świadomą decyzję. Zalety po...
- gres na dach Liczba postów: 61 Grupa: Robimy dach A jeśli chodzi o pokrycie dachu, to zdecydowaliśmy się na panele dachowe https://pokrycia.pl/blacha/panele-dachow e
- Dachówka bitumiczna- dno Liczba postów: 12 Grupa: Robimy dach