Dębowe podłogi

« Powrót do artykułu: Dębowe podłogi | « Powrót do grupy: Wnętrza

16 sierpnia 2015, 22:06

Zgadzam sie: good 0 bad

strasznie sposobała mi sie tak ułożona podłoga, z daleka wygląda ona bardzo ciekawie, całkiem inaczej i lepiej wydaje mi się niż klasyczna zwykła deska, z chęcią bym taka u siebie położyła w łazience na przykład. Ja mam drewno z baltic wood, równiez mi sie podoba, bo mają duży asortyment, duży wybór, kolorystyka, grubość itp.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2015, 08:53

Dębowe podłogi to coś niesamowitego, niestety cena jest również niesamowita :(

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2015, 19:33

Klasyczna jodełka staje się coraz bardziej popularna, trzeba przyznać, że wygląda pięknie. My długo szukaliśmy połogi do domu, mamy baltic wood i czas pokaże czy wybór był trafny.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2015, 06:27

Dębowa jest najpiękniejsza! W ogóle parkiety drewniane są piękne. Lubię takie naturalne piękno.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2015, 22:30

Dla wszystkich, którzy mają talent do projektowania polecam konkurs, warto wziąć pod uwagę podłogę z kolekcji The Miracles Collection, więcej informacji na stronie baltic wood.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2015, 09:44

oj tak, debowe sa przepiękne, moja mam posiada w salonie ciemny dab, bardzo o nei dba, teraz kupiła nowe środki do pielęgnacji w baltic wood, doradzali jej tam, bo mamuśka chce zachować nieskazitelne podłogi.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2015, 15:02

Użytkownik Gość: xalan napisał: oj tak, debowe sa przepiękne, moja mam posiada w salonie
ciemny dab, bardzo o nei dba, teraz kupiła nowe środki do
pielęgnacji w baltic wood, doradzali jej tam, bo mamuśka
chce zachować nieskazitelne podłogi.

Ja akurat wolę jasne podłogi, ale i te żeby były ładne muszą być zadbane, też stosuję środki zalecane przez producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2015, 08:07

ja też mam w domu parkiet, piękny jesionowy rustikal. Uważam że drewniane podłogi nadają bardzo ciepły i przytulny wygląd wnętrzu. Na szczęście udało mi się znaleźć firmę http://solidparkiet.pl/ która nie tylko produkuje parkiety ale też zajmuje się ich położeniem. Wszystko poszło szybko i sprawnie, no i cenowo przyzwoicie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 201

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >