Dekoracja okien: tradyjne firany w oknach

« Powrót do artykułu: Dekoracja okien: tradyjne firany w... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

1 listopada 2016, 18:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Przyznam, że markizy to ciekawe rozwiąznaie, no na pewno bardziej delikatne niż rolety. No i chyba łatwiejszy montaż jest.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2016, 12:24

Rolety czy żaluzje są równie ciekawą opcją, nawet te do samodzielnego montażu bo w praktyce nie są drogie i zdają egzamin, stanowiąc ciekawą dekorację, ozdobę.

www.DekoracjeWnetrz.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2018, 09:34

Ja tam najbardziej lubię tradycyjne firanki, do wszystkiego pasują i nie trzeba ich często wymieniać. Jeśli jeszcze kupisz dobre takie z dobrego jakościowo materiału to możesz mieć pewność, że posłuż lata. Sprawdź chociażby strzyżowskie https://centrumfiran.pl ja tam kupuję i sprawdzają się super naprawdę. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2019, 18:00

Kto co woli, wiadomo też że niektóre wnętrza bardziej będa lubić rolety, a inne z kolei firany. Jednak są fajne propozycje firan, które sprawdzą się zarówno w nowych jak i nowoczesnych wnętrzach. Na stronie https://strefafiran.pl/pl/c/FIRANY-Z-WOALU/14 znajdziecie gładkie firany woalowe. Zobaczcie jak się ciekawie prezentują

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2019, 12:40

Długo nie wieszalam firan w oknach. Początkowo chciałam aby mieszkanie było bardzo nowoczesne, jedna z czasem zaczęło mi firanek brakować. Po pierwsze pełnią funkcję użytkową bo w trakcie dnia zasłaniają to co się w domu dzieje. Po drugie w mieszkaniu jest przytulniej z firankami.

Zamówiłam ostatnio przez internet takie

Salon wyglada o wiele lepiej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2019, 11:41

Jeżeli mam być szczery to osobiście wybrałbym rolety lub żaluzje plus do tego firany. Takie połączenie to zarazem piękno, estetyka jak i fajna, ciekawa dekoracja która będzie zarazem praktyczna.

Ekomar.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2019, 14:20

Ja także uwielbiam firany. Zamówiłem kilka miesięcy temu nowoczesne firany z nadrukiem. Moim zdaniem wyglądają bardzo ładnie. Wszystkie dostępne wzory znajdziesz na stronie www.art-zaslony.pl .

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2019, 07:07

Dekoracje okienne w postaci firan zapewnili nam http://www.salon-firan-design.pl/ . Tego typu, tradycyjny patent wystarcza nam w zupełności. Wnętrze sporo zyskało za sprawą takiego designu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2019, 21:34

W przypadku firan można znaleźć zarówno wersje klasyczne, jak i w nowoczesnym wydaniu. Mnóstwo świetnych propozycji tego typu znajdziesz w https://strefa-firan.pl/56-rolety dlatego sprawdź czy mają coś odpowiedniego do Waszego wnętrza, bo nam praktycznie od razu do gustu przypadły firany Adonisa. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2019, 08:20

Również niedawno zamówiłem nowe firany z nadrukiem. Moim zdaniem są o wiele ładniejsze i bardziej funkcjonalne od rolet. Zamówiłem je razem z zasłonami od firmy www.art-zaslony.pl . Teraz zastanawiam się nad wyborem poduszek ozdobnych.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >