Dekoracje

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

7 lutego 2011, 14:41

Zgadzam sie: good 0 bad

www.naklejkidladzieci.pl/ Czy ktos z was mial ztym kiedys do czynienia ozdabialiscie tak swoje sciany? Czy moze macie inne pomysly

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:26
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lutego 2011, 12:41

Wiesz co ja dużo słyszałam o naklejkach na ścianę. powiem szczerze że podobają mi się takie dodatki do mieszkania. Na pewno są praktyczne bo jak nam się znudzą to nie ma problemów z ich usunięciem, dodają też innego wyrazu mieszkaniu, jeśli tylko znajdziesz wzory które pasowały by do twojego wnętrza to się nawet nie zastanawiaj :) No i oczywiście pochwal się jak już coś wymyślisz :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2011, 15:07

Ostatnio to dosyć popularny sposób zdobienia ścian w pokoju dziecięcym. Oprócz naklejek fajnym pomysłem są bordiury z motywami dla dzieci.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:34
Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2011, 15:56

Miałam przez chwilę naklejki w pokoju, pięknie wyglądały, tym bardziej że miały formę starych ramek, ale nie chciały się trzymać, widocznie nie odpowiadała im farba.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2011, 20:01

naklejki to niezły pomysł. można rozważyć też, ja polecam sklep DecoMania.pl. można też wydrukować własne zdjęcie na płótnie w formie obrazu albo nawet jako fototapetę

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:35
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 kwietnia 2011, 11:26

w ogóle tapety teraz wracają do łask. Strasznie mi się kiedyś nie podobały wytapetowane wnętrza, ale teraz to w ogóle co innego. Producenci oferują takie bogate zdobienia, kolorowe i przede wszystkim stylowe tapety, które można fajnie skomponować ze ścianami o innych kolorach. Ja tak będę właśnie kombinował, żeby na jedną ścianę ciekawą tapetę walnąć, a resztę pomalować.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2011, 12:07

Fototapety też myślę, że się sprawdzają. Znajomi malowali ostatnio mieszkanie i wymieniali meble, na kawałek ściany położyli fototapetę nowego yorku muszę powiedzieć że efekt jest super

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2011, 12:53

Musze przyznac ze kiedys pomysl fototapety wydawal mi sie czyms totalnie kiczowatym, jednak bylem ostatnio u znajomych i tapeta ktora zobaczylem u nich mnie zachwycila, a robie wlasnie remont i tez chyba skorzystam z tej opcji

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2011, 15:00

a co mieli za zdjęcie? mnie się szczególnie podobają czarno białe i przedstawiające przyrodę, np ściana z lasu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2011, 15:51

No mi własnie te z przyroda i ala tropikami śmierdzą PRL'em :P
bardziej podobają mi się futurystyczne fototapety zrobione grafiką wektorową.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19589 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 100

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >